📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
ale sie musial nawpierdalac piachu
aż mi się zachciało pojeździć.. idę na rower.... zaraz nie mogę bo zakosili mi mojego NS'a z 4 lata temu
aż mi się zachciało pojeździć.. idę na rower.... zaraz nie mogę bo zakosili mi mojego NS'a z 4 lata temu
Mnie tytuł nic nie mówi
kurwa, wychowałem się na serii NWD, to sport dla ludzi z zajawką i jądrami
baranqu napisał/a:
Jak sie nie zna podstawowych słów po angielski to tak jest
mieszkamy w Polsce, jesteśmy Polakami, póki co językiem urzędowym jest Język Polski
mieszkamy w Polsce, jesteśmy Polakami, póki co językiem urzędowym jest Język Polski
To nie znaczy, że nie można znać kilku słówek po angielsku, tępy chuju.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów