Stłuczka i rzucanie się nygusa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie zastrzelili go na miejscu ?? Dawno nie widziałem tak opanowanych policjantów z USA
Kółka pewnie kradzione.
Lubią pościgi, mogli na miejscu strzelić w opony, by nie dopuścić do ucieczki, mogli obezwładnić przy samochodzie, ale po co, lepiej jechać za nim na sygnale, narażać innych uczestników ruchu, helikopter z TV nad nimi, relacja na żywo i 14 radiowozów , bo pewnie zaraz przez "szczekaczkę" poproszą o wsparcie.
@up
Mają parcie na szkło
Mają parcie na szkło
@Bazyliszek dokładnie to samo zauważyłem . Durne hamburgery lubią sensacje.
Kurwa, nie wierzę - ten policjant jakiś upośledzony, pozwolili mu wsiąść i odjechać a później pościg... o_O
A po co na miejscu nygusa wykańczać? Cała zabawa by ich ominęła Oni kochają pościgi, kochają destrukcje, a jak już im się znudzi to kula w łeb i do piachu. Swoją drogą to śmieszna ta małpka.
Widziałem to parę dni temu i miałem wrzucić na sadistica. Ale tam nic się tak naprawdę nie dzieje, a w najlepszym momencie urwany filmik ...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów