📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ASAKKU napisał/a:
Nowojorska policja widać nie przepada za czarniawymi...
a kto ich kurwa lubi? Sami za sobą nie przepadają nawet.
Co do nagrania. Klasyka. Policjant prosi spokojnie o okazanie dokumentu bo gościu nie miał biletu(wnioskuje z tego co mówią w tle), ale przeżarty móżdżek czarnego hamerykanina nie jest w stanie pojąć prostych poleceń i kończy się w mój ulubiony sposób
Polowanie na dzikiego zwierza na urbanistycznej sawannie.
I will wear you like a condom.
@kkndkkndkknd ale pierdolisz głupoty Czarnuch cały czas usiłuje się dowiedzieć za co go zatrzymali bo jak mówi: "Wysiadłem z autobusu, poprosiliście mnie o bilet i dowód osobisty, wszystko miałem. Czemu wiec mnie trzymacie i o co wam chodzi" - czy jakoś tak
szkoda, że nie miał faceta partnera (kobieta policjantka w ogóle porażka) bo byłby wtedy jakiś lepszy wpierdol
Tym, którzy do osrania pierdolą, że małpy, zwierzęta itd. życzę byście się reinkarnowali jako czarni.
patrole mieszane kurwa facet sie szarpie z murzynem a baba skacze dookoła jak pojebana , u nas tak samo parytetów się zachciało w służbach mundurowych , dlaczego parytetów np. w kopalniach nie ma?
Mysik86 napisał/a:
Kłamiesz, bo akcja od 2:15 !!!
To przeczytaj jeszcze raz co kurwa napisałem...
Podpowiem Ci tam jest kurwa taki mało znany, strasznie skomplikowany skrót "ok."... Wielcy mędrcy tego świata do dzisiaj nie potrafią rozwiązać zagadki: "jakiego słowa jest to skrót...?"...
Szwagier mial kiedys stluczke, na miejsce przyjechal czarny i latynos. Okazalo sie ze wina stoi po stronie mojego szwagra bo podobno byl znak ktory nakazywal skrecic w prawo z jego pasa. Na szczescie jest takie prawo, ktore mowi ze mozesz zadzwonic po kolejny radiowoz, jesli czujesz sie dyskryminowany. Przyjechal bialy z jakims meksykanem i doszli do tego ze znaku tam nie bylo.
Szwagier mial kiedys stluczke, na miejsce przyjechal czarny i latynos. Okazalo sie ze wina stoi po stronie mojego szwagra bo podobno byl znak ktory nakazywal skrecic w prawo z jego pasa. Na szczescie jest takie prawo, ktore mowi ze mozesz zadzwonic po kolejny radiowoz, jesli czujesz sie dyskryminowany. Przyjechal bialy z jakims meksykanem i doszli do tego ze znaku tam nie bylo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów