📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
To nie NYPD tylko zwykli porządkowi podlegli NYPD od wlepiania mandatów za złe parkowanie.
te malpoludy naprawde nie ogarniaja kwestii przyczynowo-skutkowych... jak by byl spokojny to od ulicznikow dostalby mandat... a teraz bedzie go scigala policja za napasc, a wiemy jak sie konczy fikanie do policji amerykanskiej
to jak spierdolka wieczorem z chaty. Chuj wie po co i gdzie - byle dalej od starej...
To juz któryś Twój komentarz ktory czytam pod kolejnym filmem i za cholere nie wiem o co Ci chodzi. Chlasz?
Dualamangor napisał/a:
To juz któryś Twój komentarz ktory czytam pod kolejnym filmem i za cholere nie wiem o co Ci chodzi. Chlasz?
Każdy chla. Daj spokój chłopakowi
Dlaczego oni go nie zabili ? To na 100% NYPD ?
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
To chyba raczej jakaś odmiana nieuzbrojonej NY-ORMO. Ci z NYPD wyglądają raczej full equipment i raczej się nie cackają. Chyba wszyscy to wiedzą.
bimaczow napisał/a:
Dlaczego oni go nie zabili ? To na 100% NYPD ?
To traffic enforcement agents - kierowanie ruchem, mandaty za parkowanie , i tyle.
hahaha, ziomek przebrany za świnię napierdala ekipę przebraną za policjantów
Wjebał każdemu po kolei i spierdolił. No żałosne.
To pokaż że kolejny.chlam? Jak każdy czasem.a ty że stara siedzisz w domu dzień i noc?
te malpoludy naprawde nie ogarniaja kwestii przyczynowo-skutkowych... jak by byl spokojny to od ulicznikow dostalby mandat... a teraz bedzie go scigala policja za napasc, a wiemy jak sie konczy fikanie do policji amerykanskiej
I miejmy nadzieję że właśnie tak się skończy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów