18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
XtravaganZa 2013-05-12, 13:51 7
Omid Djalili alias Yusuf Amir z GTA TBoGT Zajebisty ciapaty, jego akurat lubię. Warto obejrzeć z nim film pt. The Infidel gdzie dowiaduje się, że jest jewrejem.
Zgłoś
Autentyks 2013-05-12, 14:18
2:15...

Wybaczcie 2:07
Zgłoś
borisklinga 2013-05-12, 16:05
ktos moze przetlumaczyc ?

Zgłoś
bingo100 2013-05-12, 16:19 2
Trudno to tłumaczyć bo chodzi o różne akcenty a nie aż tak bardzo o to, co mówi.

Chociaż pod koniec mówi, że 'dzień dobry, rozumiem po polski' znaczy 'czy chciałbyś filiżankę herbaty i plaster kapusty'
Zgłoś
Missiek1906 2013-05-12, 16:25
sadistic.pl/polski-hydraulik-w-uk-vt120622.htm to jest dobre
Zgłoś
Biker50 2013-05-12, 17:11 23
borisklinga napisał/a:

ktos moze przetlumaczyc ?

Służę:

Pierdolenie, pierdolenie, pierdolenie więcej pierdolenia, trochę robienie z siebie idioty i znowu pierdolenie. Następnie "Dzień dobry rozumiem po Polski" oklaski i trochę pierdolenia. Koniec.

Nie dziękuj 9 lat studiów robi swoje. Chętnie dzielę się swoja wiedzą i umiejętnościami z głupszymi...
Zgłoś
Bombova 2013-05-12, 17:49
przez jego komizm dostałam sraczki.
Zgłoś
Bennek 2013-05-12, 17:55 7
@Biker50

9 lat studiów ?

trudniej o kogoś głupszego
Zgłoś
RHminus 2013-05-12, 19:24
@up a ja jestem po 8 latach studiów (dwa kierunki)

I dzięki temu mogę podziękować Twoim rodzicom za sponsorowanie mi nauki a jednocześnie powiedzieć, że jesteś głupi ale ubaw.
Zgłoś
Biker50 2013-05-12, 19:55 1
Bennek napisał/a:

@Biker50

9 lat studiów ?

trudniej o kogoś głupszego

Taaaaaaaaaaaaaa Internet!
Zgłoś
xarkons 2013-05-12, 20:19
Brak mi dystansu do siebie i powiem ze wkurwia mnie robienie zartow z polakow w innych krajach. Mieszkam w UK i nie raz mordki musialem nastawiac za to ze jestem z polski -.-
Zgłoś
Biker50 2013-05-12, 23:05
xarkons napisał/a:

Brak mi dystansu do siebie i powiem ze wkurwia mnie robienie zartow z polakow w innych krajach. Mieszkam w UK i nie raz mordki musialem nastawiac za to ze jestem z polski -.-

To wróć do kraju.

Pisze to koleś z Sadistica. Portalu gdzie po ciapatych, żydach, murzynach, cyganach, rudych, łysych, Pakistańczykach, Ruskich, Niemcach jeździ się jak po burej suce

Ale innym o nas to nic powiedzieć nie wolno!!!!

Hipokryzja albo hiperwentylacja, któreś określenie tu pasuje.
Zgłoś
filipczax_ck 2013-05-13, 0:37
Biker50 napisał/a:

To wróć do kraju.

Pisze to koleś z Sadistica. Portalu gdzie po ciapatych, żydach, murzynach, cyganach, rudych, łysych, Pakistańczykach, Ruskich, Niemcach jeździ się jak po burej suce

Ale innym o nas to nic powiedzieć nie wolno!!!!

Hipokryzja albo hiperwentylacja, któreś określenie tu pasuje.

no jak jesteś sługą angoli i po tych 9 latach studiów zapierdalasz na ich rynku to siedź tam na dupie cicho i nie wracaj wielki funciaku,,, Nikt nie będzie pluł nam w twarz ,nawet taki tępy naród jak anglicy !
Zgłoś
Biker50 2013-05-13, 15:24
filipczax_ck napisał/a:

no jak jesteś sługą angoli i po tych 9 latach studiów zapierdalasz na ich rynku to siedź tam na dupie cicho i nie wracaj wielki funciaku,,, Nikt nie będzie pluł nam w twarz ,nawet taki tępy naród jak anglicy !

Widzę, ze ty skończyłeś całe 3 klasy podstawówki. Piszę 3 klasy bo w czwartej uczą czytać ze zrozumieniem a Ty widzę nie opanowałeś tej umiejętności. Skąd informację jakobym był czyimś sługą. przebywał za poza granicami RP i zapierdalał na rynku? Na rynku to se ziomuś kapustę kupisz albo jabłuszko. Jak przywrócą niewolnictwo to nawet sługę. Co do Polski to tę, którą reprezentowali nasi dziadkowie faktycznie trzeba szanować. Natomiast za tą, którą reprezentujesz już ty pokroić bym się nie dał. Tym bardziej cieszy fakt, że jest ktoś kto krew za Nią przeleje. W końcu mięso armatnie jest potrzebne.

Tak więc, żeby Ci żyła nie pierdolnęła z tymi narodowościowymi poglądami!

Spinać i napinać się!!! Internetowa wojna!! Pocisnę wszystkim z klawiatury! Qrwa co z ta Polską....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów