Dziołchy z halemby biorą do gęby!
Kolejny internetowy mentor
Co mnie obchodzi twoje pierdolenie, jak chcesz się wypromować, to dawaj na jakieś forum typu jestemrobakiem.com.pl.tv.info.de.
A co do twojej "oszukanej" babci, to prawda jest taka, że mogła się przygotować i doinformować co ile jest warte. Oszustwo to by było, gdyby koleś przyszedł wykonać wycenę i powiedział jej, że stolik warty 1000zł jest warty 100zł, a następnie go kupił. I jeszcze te pierdolenie "my Polacy już tacy jesteśmy" mów za siebie jebany idioto, powiedz mi kurwa jak to jest? Ty myślisz, że każdy naród to jakaś inna rasa, bo tak z tego wynika: sądzisz, że jeśli twoja babcia musiała stać w kolejce w PRL to jej to wniknie w DNA i przejdzie do potomków Ja piehdole co za podczłowiek
kurwa a może on nie mówi do Ciebie skoro nie chcesz słuchac to po co sie udzielasz
mozesz sobie postrzelac w komentarzach groxne wpisy bo tyle co twoje w zyciu
Sadolowy mentor
nie!Kurwa Już powoli mnie wkurwiają te teksty typu "to po chuj komentujesz". Jest opcja komentowania, czyli można komentować. Jeśli daje opcje komentowania i wstawia to na strony takie jak sadistic to znaczy, że jest otwarty na krytykę.
mozesz sobie postrzelac w komentarzach groxne wpisy bo tyle co twoje w zyciu
Aha? Kali mówić po polski?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów