📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
twój uber właśnie podjechał
A taki ładny był.. Amerykański..
@"Tatuś kupi następne".
Nie bądź zazdrosny, pomimo że jestem ambitny to bym kurcze chciał aby mi ktoś kopsnął taką furkę. Najgorzej jak ta zazdrość wynika z faktu że ty możesz liczyć jedynie na 3 zł na bilet Hue hue.
Co do tematu.
Jebana kobita za kierownicą musi spierdolić oczywiście człowiekowi dzień. Tak jak mi wczoraj poprawiła baba nastrój bo się pośmiałem trochę. Stoję w kolejce po paliwo (samochód 2,5 tony) tak ewidentnie i bezpośrednio że bardziej się nie da, a tu z lewej strony w tico babka mi się wpierdala tak że prawie obciera samochód. Trąbię na nią a ta mądra puka się w głowę jakby nie wiadomo o co mi chodziło. Podszedł do niej gość z obsługi stacji bo idiotka przy okazji blokowała wjazd do LPG i ją wyśmiał dopiero po tym tępa pizda ledwo się wycofała na wstecznym. Gość do mnie tylko powiedział że większy i świecący się samochód muszę sobie kupić. Serio w takiej sytuacji, w takiej kolejce na tak małej stacji gdzie wszystko było jasne i widoczne zachować tak może się tylko jebany idiota z problemami psychicznymi. Albo przeciętna kobita która wyszła na chwilę z kuchni.
Nie bądź zazdrosny, pomimo że jestem ambitny to bym kurcze chciał aby mi ktoś kopsnął taką furkę. Najgorzej jak ta zazdrość wynika z faktu że ty możesz liczyć jedynie na 3 zł na bilet Hue hue.
Co do tematu.
Jebana kobita za kierownicą musi spierdolić oczywiście człowiekowi dzień. Tak jak mi wczoraj poprawiła baba nastrój bo się pośmiałem trochę. Stoję w kolejce po paliwo (samochód 2,5 tony) tak ewidentnie i bezpośrednio że bardziej się nie da, a tu z lewej strony w tico babka mi się wpierdala tak że prawie obciera samochód. Trąbię na nią a ta mądra puka się w głowę jakby nie wiadomo o co mi chodziło. Podszedł do niej gość z obsługi stacji bo idiotka przy okazji blokowała wjazd do LPG i ją wyśmiał dopiero po tym tępa pizda ledwo się wycofała na wstecznym. Gość do mnie tylko powiedział że większy i świecący się samochód muszę sobie kupić. Serio w takiej sytuacji, w takiej kolejce na tak małej stacji gdzie wszystko było jasne i widoczne zachować tak może się tylko jebany idiota z problemami psychicznymi. Albo przeciętna kobita która wyszła na chwilę z kuchni.
z jakiegoś włoskiego gówna typu ferrari, lambo czy innego pewnie sam by tak nie wyskoczył
Hrabia Drapula napisał/a:
z jakiegoś włoskiego gówna typu ferrari, lambo czy innego pewnie sam by tak nie wyskoczył
Czy ty implikujesz, że hamerycka kurweta jest lepsza od ferrari i lambo?
Facet: Przez chwilę rozkminia co tu się odjebało i pomaga.
Baba: Stoi patrzy się co robi facet, druga poprawia plecaczek, kurwa brakuje tylko żeby się jedna zaczęła malować a druga popłakała.
Baba: Stoi patrzy się co robi facet, druga poprawia plecaczek, kurwa brakuje tylko żeby się jedna zaczęła malować a druga popłakała.
AyCaramba napisał/a:
Facet: Przez chwilę rozkminia co tu się odjebało i pomaga.
z tego co widzę, to ta ze schodów dzwoni po pomoc a nie stoi i się patrzy, a druga co niby miała robić, skoro facet już pierwszy podszedł pomóc?
co kropelka sklei sklei tego nic już nie rozklei, kropeleczka na czubeczku i już wszystko w porządeczku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów