Zwracanie na siebie uwagi, robienie szumu i prowokowanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te wszystkie choroby biorą się z braku spełnienia w życiu prywatnym. Gdyby taka lesba dostała między nogi co trzeba, to na pewno przestałaby nią być. To samo w przypadku pedalstwa.
Już abstrahując od tematu, że to jest całe lobby LGBT, które pociąga kurwa za sznurki z ukrycia.
Już abstrahując od tematu, że to jest całe lobby LGBT, które pociąga kurwa za sznurki z ukrycia.
Ja znam jedną i niestety nie podpada pod to kryterium Pater patriae.
Chuja prawda.
Na ostatnim rysunku brakuje łączenia desek na ławce po lewej. FAKE!!!
@Pater patriae
Twoje matki?
Twoje matki?
LLUdzie przeczytajcie to i pomyślcie:
co chcą zrobić z naszą moralnością? Skoro mamy geja i jebaego tranzwestyte w sejmie z naszuych podatków?????? Oni chcą aby po ciuchu, powoli uznawać to podświadomie za normalne, niebawem geje i pojebany beda sie przypierdalac tak jak na tym obrazku a spoleczenstwo bedzie za nimi...... tego chca jakies kurwa smieszne elity , bo jak tlumaczyc tego patałacha grodzkieo czy bjedronia
co chcą zrobić z naszą moralnością? Skoro mamy geja i jebaego tranzwestyte w sejmie z naszuych podatków?????? Oni chcą aby po ciuchu, powoli uznawać to podświadomie za normalne, niebawem geje i pojebany beda sie przypierdalac tak jak na tym obrazku a spoleczenstwo bedzie za nimi...... tego chca jakies kurwa smieszne elity , bo jak tlumaczyc tego patałacha grodzkieo czy bjedronia
Prawackie brudasy i ich mądrości. Gówno wiecie o homoseksualistach, bo ci prawdziwi geje to żyją razem, nikomu nie przeszkadzają i nie afiszują się swoimi poglądami. Ludzie, którzy afiszują się, czy to z heteroseksualizmem czy homoseksualizmem mają jakieś kompleksy i nawet mi ich żal.
No ale wasza retoryka jest zawsze identyczna:
1. Weź stereotypy
2. Rozdmuchaj je
3. Powiedz, że stereotypy to prawda
Żałośni jesteście, krytykujecie ludzi których nawet nie znacie i wasza wiedza o gejach sprowadza się do katolickiej ulotki i parady równości (w której bierze udział mniej niż 5% społeczności gejów).
PS:
en.wikipedia.org/wiki/List_of_gay,_lesbian_or_bisexual_people
Większość ludzi z listy nigdy się nie kryła, ale i nie afiszowała na siłę że są gejami. No ale jesteście tak ograniczeni, że dla was stereotypy to czysta prawda. W takim razie ja też pobawię się stereotypami i wg nich jesteście:
1. Niedouczonymi idiotami
2. Którzy nie potrafią nawet wymówić własnego imienia
3. Potraficie tylko pić i przeklinać
4. I waszym życiowym celem jest udrożnianie rur w kiblach za pensję minimalną
No ale wasza retoryka jest zawsze identyczna:
1. Weź stereotypy
2. Rozdmuchaj je
3. Powiedz, że stereotypy to prawda
Żałośni jesteście, krytykujecie ludzi których nawet nie znacie i wasza wiedza o gejach sprowadza się do katolickiej ulotki i parady równości (w której bierze udział mniej niż 5% społeczności gejów).
PS:
en.wikipedia.org/wiki/List_of_gay,_lesbian_or_bisexual_people
Większość ludzi z listy nigdy się nie kryła, ale i nie afiszowała na siłę że są gejami. No ale jesteście tak ograniczeni, że dla was stereotypy to czysta prawda. W takim razie ja też pobawię się stereotypami i wg nich jesteście:
1. Niedouczonymi idiotami
2. Którzy nie potrafią nawet wymówić własnego imienia
3. Potraficie tylko pić i przeklinać
4. I waszym życiowym celem jest udrożnianie rur w kiblach za pensję minimalną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów