Jadący na skuterze skuterzyści nie wykonują hamowania i wjeżdżają w worki z piaskiem, których stos usypany był prostopadle do bieżącej ku nim drogi. Wygląda to na zachowanie celowe jednakże stan kierowcy po uderzeniu rzeczonym pozostawia wiele do życzenia więc może był to wypadek niezamierzony, na skutek gapiostwa lub wadliwości podzespołów skutera.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Zróbcie coś do kurwy nędzy z tym playerem bo 15-sto sekundowe filmiki się buforują minutę! To ma być portal służący rozrywce a nie ma nic rozrywkowego w czekaniu aż niebieski pasek dojdzie do końca.
czyhanastrychu napisał/a:
Zróbcie coś do kurwy nędzy z tym playerem bo 15-sto sekundowe filmiki się buforują minutę! To ma być portal służący rozrywce a nie ma nic rozrywkowego w czekaniu aż niebieski pasek dojdzie do końca.
Odpowiedz sobie na jedno zajebiście ważne pytanie czy na ten portal, bo są tu wzruszające sceny, kojąca muzyka i cudowne widoki, czy dla tego że umieszczany tu materiał jest odrażający, przerażający, obrzydliwy lub wkurwiający? Wkurwia cię sadolowy player, wywołuje złość, agresję i frustrację? To bardzo dobrze.
to ja idąc tym krokiem myślenia Was wkurwię jeszcze bardziej i powiem, że u mnie działa bez zarzutu
nowynick napisał/a:
to ja idąc tym krokiem myślenia Was wkurwię jeszcze bardziej i powiem, że u mnie działa bez zarzutu
U mnie oczywiście też
Trochę ich poniósł mechaniczny rumak...
To nie plejer bo dizała dobrze. To ze stroną coś jest nie tak i czasem muli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów