📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mogli by zapiąć pasy ale na chuj?
Dobra suka, jak telefon dzierzyla caly czas tak samo konia umie utrzymac
Dobry kierownik.. po uderzeniu wkurw że to już piąty raz w tym miesiącu. Chuj z pasażerami czy żyją czy nie, auto trzeba naprawiać bo musi na siebie zarabiać xd
smc napisał/a:
Zielona mistrz.
Odruchowo zasłoniła usta, żeby nie krzyczeć bez sensu jak reszta.
Ale do loda skoczyła jak szczupak
flejtuch napisał/a:
Dobry kierownik.. po uderzeniu wkurw że to już piąty raz w tym miesiącu. Chuj z pasażerami czy żyją czy nie, auto trzeba naprawiać bo musi na siebie zarabiać xd
A myślisz, że w takiej Polsce jest inaczej? W każdej firmie transportowej po uszkodzeniu ciężarówki myśli się tylko, kiedy wróci do roboty. Kierowca? Pytanie tylko, czy dalej może zapierdalać na szefa, czy trzeba go zmywać karcherem. I nie, nie brakuje kierowców, bo jak można płacąc jakieś 2500 zł narzekać na brak pracowników - nie, diety to nie wynagrodzenie, to kasa na przeżycie zgodnie z nazwą. Popatrzcie tylko na te wszystkie firmy transportowe i czym wożą się ci prezesi.
smc napisał/a:
Zielona mistrz.
Odruchowo zasłoniła usta, żeby nie krzyczeć bez sensu jak reszta.
ona nie otwierała buzi, żeby zębów nie pogubić, widać jak twarzą przywaliła
darek1234 napisał/a:
Zapinasz pasy w autobusie?
W Polscei nie ale u ciapow byloby to bardzo wskazane
bercisko napisał/a:
Ale do loda skoczyła jak szczupak
A typ jeszcze ją za włosy do pionu ciągnął
Kuźwa myślałem, że ten bombelek przez okno wyleci ehh szkoda kurwa mać!
Czuję niedosyt...
Czuję niedosyt...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów