18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
O cyganach
kyk • 2013-07-31, 23:52
Autentyk z dzisiaj, nie będe sie rozpisywał tylko strzeszcze o co chodzi.
Dzisiaj wpadłem do znajomego który prowadzi zakład jubilerski pogadać, kiedy przyszły 2 cyganki z kilkuletnim dzieckiem. Porozglądały się chwile po ladach i zamówiły kolczyki dla tej dziewczynki, niedrogie za 90zł, takie wstrzeliwane pistoletem w małżowinę uszną (nie znam sie jak to sie fachowo nazywa). Po wykonaniu usługi która faktycznie nie jest taka bolesna dziecko zaczęło niemiłosiernie drzeć morde (pewnie specjalnie). Cyganka chcąc zapłacić rzuca na lade 10zł i czeka na resztę. Mój znajomy mówi jej że to za mało że jeszcze 80 zł trzeba. A ona lamentuje na to "Aaaaa panie ja myślała że to 9 złoty kosztuje i ja więcej pieniędzy ni mam". I co teraz zrobić w takiej sytuacji? Dziecku nie wyrwiesz na siłe kolczyków, bo napewno nie dało by sobie tego zrobić. Pozostało tylko powiedzieć "Daj tą dyche i idź w pizdu" I wyszły.... z uśmiechem na twarzy.
I jak tu ich kurwa lubić?
Zgłoś
tepad.no 2013-07-31, 23:57 95
Co zrobić. Wydrukować kartke "Każda usługa płatna z góry" i nie dać się zrobic w chuja kolejny raz .
Zgłoś
chlop 2013-08-01, 0:20 23
Kumpel frajer palki nie ma kurwa tak dac sie wyjebac niech zmieni branze na prostytucjie (tablet bez polskich liter kurwa miodkowie sadistica)
Zgłoś
Mateusz25 2013-08-01, 0:26 32
Kurwa policje wezwać o wyłudzenie i tyle, a nie że biedna cyganeczka nie ma jak zaplacic to niech idzie i okrada ludzi dalej.
Zgłoś
MrCollie 2013-08-01, 0:41 30
Płatne z góry i tyle....
Następnym razem zrobić kolczyk pistoletem na gwoździe.
Zgłoś
dziadZplatyny 2013-08-01, 0:58 1
Fakt, że nie żąda pieniędzy z góry wzkazuje na jego zaufanie do obsługiwanych klientów, co się ceni, szczególnie w dzisiejszych czasach. Mógł zrobić burdel, ale po co? Widać miał już to w głębokim poważniu, z uwagi na niewielką stratę czy cokolwiek innego...
Zgłoś
SADOLERNI 2013-08-01, 1:01 16
polecam dalej dawac sie ruchac jebanym brudasom
ja ścierwa bym do sklepu/zakladu nawet nie wpuscil
Zgłoś
ruckaali 2013-08-01, 1:12 5
A to mendy jedne i szuje, do pracy, a nie żebrać kase lub okradać ciężko zarabiających ludzi... Cyganie to najgorszy margines społeczeństwa każdego kraju.
Zgłoś
Arasul 2013-08-01, 1:19 1
Dla tych których zęby bolą od czytania tekstu średnio-gramatycznego...:

"Dzisiaj wpadłem pogadać do znajomego, który prowadzi zakład jubilerski. Nagle do sklepu weszły dwie cyganki z kilkuletnią dziewczynką. Popatrzyły chwilę na lady po czym zamówiły dla dziewczynki niedrogie - warte 90 złotych - kolczyki, wstrzeliwane pistoletem w małżowinę uszną (nie wiem ja się to fachowo nazywa). Po wykonaniu usługi, która tak naprawdę nie jest taka bolesna, dziecko zaczęło niemiłosiernie drzeć mordę (pewnie specjalnie). Cyganka chcąc zapłacić rzuciła na ladę 10 złotych i czekała na resztę. Mój znajomy powiedział jej, że to za mało i potrzeba jeszcze 80 zł. A ona wpadła w lament: "Aaa panie, ja myślała, że to 9 złoty kosztuje i ja więcej pieniędzy ni mam". I co teraz zrobić w takiej sytuacji? Dziecku nie wyrwiesz na siłę kolczyków, bo na pewno nie dałoby sobie tego zrobić. Pozostało tylko powiedzieć: "Daj tę dychę i idź w pizdu". I wyszły... z uśmiechem na twarzy.
I jak tu ich kurwa lubić? "
Zgłoś
dnr 2013-08-01, 2:03 25
Definicja frajerstwa: Nie wziąć zapłaty z góry od cygana.
Zgłoś
Smutas 2013-08-01, 7:46 5
Na drugi raz będzie wiedział że małym cygankom trzeba takie kolczyki w mózg wstrzeliwać.
Zgłoś
klapaucjusz 2013-08-01, 8:37 5
informuje się babę, że właśnie dzwonię na policję i wtedy nagle, nieoczekiwanie z reguły znajdują się pieniądze.
Zgłoś
chrisonit 2013-08-01, 10:13
tepad.no napisał/a:

Co zrobić. Wydrukować kartke "Każda usługa płatna z góry" i nie dać się zrobic w chuja kolejny raz .

Nie przeszłaby zapłata z góry, z racji tego, że jeśli jesteś niezadowolony z usługi (w skrajnych przypadkach), możesz odstąpić od zapłaty, a i UOKiK by się przyczepił... Po psy trzeba było dzwonić, żeby jej wstydu chociaż narobić, ale z drugiej strony brudasy i tak nie mają wstydu.
Zgłoś
jakniejaktak 2013-08-01, 11:44 3
Cytat:

I co teraz zrobić w takiej sytuacji? Dziecku nie wyrwiesz na siłe kolczyków, bo napewno nie dało by sobie tego zrobić. Pozostało tylko powiedzieć "Daj tą dyche i idź w pizdu" I wyszły.... z uśmiechem na twarzy.

Co? jak można się tak kurwa dawać temu ścierwu! myślisz, że to pierwszy raz? Ludzie się tak im dają a te śmieci to wykorzystują. Wyjdzie i pójdzie do następnego jubilera i tak w kółko.
Wezwać policje, na bank podlega to pod jakiś paragraf - to po prostu niezapłacenie za wykonanie usługi.
Zgłoś
Aqualinespirit 2013-08-01, 11:47
Ja z cyganami nie handluje. Nie będę się gruzem z nimi obrzucał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem