📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wszyscy piwa stawiają to i ja postawie. Wasze zdrowie
Zaebauem napisał/a:
@up, a ja pisze kórwa i chój ci do teko
O, i kolejny przykład.
"(...)Ich klawiatury nienawiść uzależnia jak tytoń,
Choć splunąć baliby się nawet na monitor(...)"
O kurwa, jaki czat się zrobił. Kto by przypuszczał, że odrobina śniegu może wywołać tyle emocji...
P.S. Zwłaszcza "znawcy" samochodów są rewelacyjni...
P.S. Zwłaszcza "znawcy" samochodów są rewelacyjni...
Sprzedam święte trociny z brzozy zmoleńskiej w puszczce!
Jeżż napisał/a:
Sprzedam święte trociny z brzozy zmoleńskiej w puszczce!
Brzozy nikt nie kupi. Przecież nie brała udziału w katastrofie. Co innego gdybyś miał trochę mgły smoleńskiej w słoiku...
rockface123
widzę że ,,nofoczeszne" autko także włączy klime i nawet basen będzie miał.
malo jest rarytasow co maja szyber i klime w pakiecie, najczesciej albo jest szyber albo klima w standardzie. Zreszta co za pojeb zima uzywa szyberdachu... ja juz jesienia nawet nie uchylam
widzę że ,,nofoczeszne" autko także włączy klime i nawet basen będzie miał.
malo jest rarytasow co maja szyber i klime w pakiecie, najczesciej albo jest szyber albo klima w standardzie. Zreszta co za pojeb zima uzywa szyberdachu... ja juz jesienia nawet nie uchylam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów