📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kondolencje z powodu psa.
Taaa ten rok jak widać wielu osobom rozpoczął się wspaniale.
A co do newsów- zgadzam się z RazRazorI.
Taaa ten rok jak widać wielu osobom rozpoczął się wspaniale.
A co do newsów- zgadzam się z RazRazorI.
gordonviet napisał/a:
A swoją drogą wczoraj musiałem pomóc odejść mojemu psiakowi.
No to niech spierdala.
up
Żeby tobie, jebana komunistyczna kurwo, ktoś umarł. Zobaczymy, czy będziesz taki zajebisty.
Tak kurwa, wiem, że to sadol, ale bez przesady.
Żeby tobie, jebana komunistyczna kurwo, ktoś umarł. Zobaczymy, czy będziesz taki zajebisty.
Tak kurwa, wiem, że to sadol, ale bez przesady.
jeszcze w międzyczasie ze dwóch "znanych z tego że są znani" umrze i będzie lawina pierdolenia jacy to oni byli wspaniali
czuję jakby ten rok już minął kiedyś
Nie napisałeś o tym, że w listopadzie środowiska faszystowskie znowu pokażą swoją siłę poprzez akcje zorganizowanej 10-osobowej grupy, która podpali tęczę, przez co rozgorzeje dyskusja nad wprowadzeniem specjalnych pozwoleń na zapałki i przydzieleniu każdemu pedałowi po policjancie, co by sie czuli bezpieczniej w tolerancyjnym kraju.
To w tym roku są wybory na bandytów z wiejskiej?
szczura, chomika, kota i innych padlin mi nigdy nie będzie żal, ale psa zawsze.
Łączę się z tobą w słynnym już bulu
Łączę się z tobą w słynnym już bulu
ogólnie pro, ale jeszcze zapomniał ktoś o apelacji mamy małej madzi, o słabym występie reprezentacji, o lewego przejściu do Bayernu, o tym, czy minister zdrowia poradził sobie z kolejkami, o zamieszkach na 11 listopada, 2 lata bońka na stanowisku, o słabym występie drużyn w europejskich pucharach, o roczku jerzego z cambridge, o upadku biura podróży, o zjeździe przyjaciół radia maryja. tak na szybko
Z okazji skończenia połówki czas na weryfikacje ale mi się nie chce, ktoś chętny?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów