📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
"Pani Grazyna wypierdolila sie idac do sklepu po cebule i twarog" za to leci piwko!
w sumie to sporo bojkotu - czyli wysokie prawdopodobieństwo, że tak będzie.
może wcześniej to wszystko pierdolnie...
LISTOPAD: brakuje relacji z Marszu Niepodległości, podczas którego, bandyci i kibole znowu rozpierdolą pedałom tęczę
jeszcze rutynowe statystyki poparcia partii co tydzień. Nawet 4 lata przed wyborami, do tej pory nie rozumiem po co te statystyki non stop
Da się tu jakoś podczepić temat, żeby mieć go ciągle na widoku - ciekawe ile z tego okaże się prawdą
Apropo psa - no cóż, życie - niech mu ziemia lekką będzie.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Apropo psa - no cóż, życie - niech mu ziemia lekką będzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów