''Och my God, your butthole looks so dirty! Don't look at it, don't look at it... Okay look at it''
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
ErictG napisał/a:
O czym myślą faceci podczas seksu?
a skąd ona to może kurwa wiedzieć
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
A być może to babeczka z kutasem i pamięta co faceci myślą podczas sexu, z czasów przed terapią hormonalną. Pewnie jakaś kobieta sadistica i tyle.
Na to pytanie powinna odpowiedzieć nam posłanka Grodzka
… sarkazmu się chwyta.
Nie każdy tutaj kończył studia. W ogóle to głupie jest i tak. Ja o niczym nie myślę podczas sexu.
Nie każdy tutaj kończył studia. W ogóle to głupie jest i tak. Ja o niczym nie myślę podczas sexu.
Ale trzeba być pojebanym aby podczas sexu myslec o tym co mysli druga osoba, kogo to wogole obhodzi o.o
Koli napisał/a:
Dajcie jakieś napisy po polsku jak tutaj coś wstawiacie...
Nie każdy tutaj kończył studia.
no niestety, takie już skurwysyństwo z tego życia, że trzeba kończyć studia, żeby sobie sadola pooglądać ;\
oziotryski
Koli napisał/a:
Dajcie jakieś napisy po polsku jak tutaj coś wstawiacie...
Kurwa, a średnią szkołę kończyłeś? Jak nie miałeś angielskiego to miałeś rosyjski, więc rozumiesz co te chuje mówią w swoich występach. Zazdroszczę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów