Widocznie dość rzadko spotykany na ich drogach...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Loaloa napisał/a:
Tego modelu wyprodukowano zaledwie kilkadziesiąt sztuk.
Nie zgaduj "fachowcu" , garbus to bardzo popularny samochód w Brazylii tak zwana "fuska" ,samochód legenda jak u nas maluch ,facet mówi o zgubionej tablicy.
Ciekawostka z Brazylii: panuje zabawa głównie wśród dzieci kto pierwszy zobaczy niebieskiego garbusa krzyczy "Fuska azul," czyt. Niebieski garbus , co daje prawo do klepnięcia przegranego , coś w stylu *muka* lub innych podobnych zabaw w kto pierwszy ten lepszy.
@up
Dlatego napisałem "tego modelu". Przez ponad 60 lat produkcji tego kultowego pojazdu, w tym również w Brazylii i Meksyku, nazbierało się trochę różnych wersji.
Dlatego napisałem "tego modelu". Przez ponad 60 lat produkcji tego kultowego pojazdu, w tym również w Brazylii i Meksyku, nazbierało się trochę różnych wersji.
TSie zapatrzył, bo to model lat 1950/60 "niemiec", co może być tam niespotykane.
husstler napisał/a:
Nie zgaduj "fachowcu" , garbus to bardzo popularny samochód w Brazylii tak zwana "fuska" ,samochód legenda jak u nas maluch ,facet mówi o zgubionej tablicy.
Ciekawostka z Brazylii: panuje zabawa głównie wśród dzieci kto pierwszy zobaczy niebieskiego garbusa krzyczy "Fuska azul," czyt. Niebieski garbus , co daje prawo do klepnięcia przegranego , coś w stylu *muka* lub innych podobnych zabaw w kto pierwszy ten lepszy.
Sadol mnie nie przestanie zadziwiać. Znalazł się nawet koleś, który rozumie język DaSilva..
pierdolona motopizda. Dożywotni zakaz prowadzenia jakiegokolwiek pojazdu
NafazowanyKoleś napisał/a:
Sadol mnie nie przestanie zadziwiać. Znalazł się nawet koleś, który rozumie język DaSilva..
Nie tylko zna ale i ma narzeczona brazylijske i był w Brazylii prawie miesiąc , i najlepsze to że potrącił potrąconego trupa , szkoda że nieudokumentowane. Wiem o tym kraju praktycznie wszystko , i zdziwilbys się jak bardzo różni się ten od tego którego widać na sadasticu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów