📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
leczy mu grzybicę języka
widać throat gagging, aż młody się zrzygał
Czasami wydaje mi się, czytając wasze komentarze, że jestem całkiem normalny.
Czasami wydaje mi się, czytając wasze komentarze, że jestem całkiem normalny.
Nie, po prostu jeszcze nie mam tak zrytej psychiki jak np. Ty.
A co do moich upodobań, to mam inne ośrodki uwagi, które przyciągają mój wzrok u kobiet.
A co do moich upodobań, to mam inne ośrodki uwagi, które przyciągają mój wzrok u kobiet.
@Up to chyba Sadistic nie jest strona dla ciebie. Sorry bro...
Pomijam fakt, ze to obraża moje uczucia religijne bo przecież bym nie wchodził na ten portal ale kurwa, no to jest tak odkrywczo-sadystycznie-śmieszne, że musi zaśmiecać sadola?
Niech zgadnę. Skrzela, płetwy i oczy z boku łba?
dioen napisał/a:
Niech zgadnę. Skrzela, płetwy i oczy z boku łba?
No to faktycznie musisz mieć coś nie tak z psychiką, skoro wziąłeś to na serio. Idź bronić krzyża, bo babcia się niecierpliwi.
dioen napisał/a:
To jest sadistic. Nikogo nie obchodzi, że ty jestes..hmm..."normalny"
opłatek!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów