📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Albo ten kawał jest dla mnie za głupi, albo ja jestem za głupi na niego, jedno z dwojga.
to drugie
kuchnia jest czynna za dnia tylko?
nie wiem dzieciaczki czy wiecie, ale te teksy ciągłe o kuchni są już suchesuchesuchesuche......
<i już wracam do kuchni>
<i już wracam do kuchni>
I dobrze, a naczynia mają być czyste i suchesuchesuchesuche......
słomcia napisał/a:
nie wiem dzieciaczki czy wiecie, ale te teksy ciągłe o kuchni są już suchesuchesuchesuche......
<i już wracam do kuchni>
łap grosik i pozmywaj 15 talerzy.
Wilczex napisał/a:
Łap walizkę i spierdalaj.
To mi pojechałaś
A co za walizeczka, bo w sumie się zastanawiam...
Sponsorujesz wyjazd?
heh i te piwa u Ciebie od urażonych feministek:D
axtxn napisał/a:
A co za walizeczka, bo w sumie się zastanawiam...
Sponsorujesz wyjazd?
Walizka z Twoimi rzeczami ( oczywiście najmniej wartościowymi) Wycieczka do Amazonii w jedną stronę.
Wilczex napisał/a:
Walizka z Twoimi rzeczami ( oczywiście najmniej wartościowymi) Wycieczka do Amazonii w jedną stronę.
No to wypaśno. Przyśle Ci kartke.
Wilczex napisał/a:
Łap walizkę i spierdalaj.
Wilku musisz z nimi dyskutować ?
Ignorancja ma błogosławione właściwości.
ahhaha kawal beznadziejny, ale posty w tym temace n1
szczegolnie to:
szczegolnie to:
słomcia napisał/a:
<i już wracam do kuchni>
Bóg, sorry, ale chyba trochę przesadzasz. To co, już nie mogę nikomu dopierdolić krótko acz treściwie? Czy zauważyłeś, żebym wchodziła w jakieś niepotrzebne dyskusje z tym panem? No, chyba ,ze dla Ciebie 2 posty to zażarta dyskusja. Chyba od tego jest forum, żeby od czasu do czasu coś napisać, może nie zawsze górnolotnym językiem i o górnolotnych rzeczach. Także rozluźnij zwieracze, bo ostatnio ( i nie mówię tego tylko o Twoim poście wyżej) robi sie tu jak za komuny, inwigilacja non stop i komentarze w stylu "uważaj co piszesz". A ja to pierdolę, bo jestem hardcorem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów