📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
twisternh napisał/a:
oglądać do końca
Wylaczylem minute i 28 sekund przed koncem, kiedy zgine?
Końcówka jest najlepsza Kurwa
To jest śmieszne że mimo to że jest to przyśpieszone to laski obok nie zdążyły przejść a on już z 10 razy powiedział Kurwa
Z grubsza wygląda to tak. Gość na filmiku, czyli Piotr "Bonus BGC" Witczak to człowiek nie do końca rozwinięty, lub trochę chory psychicznie, w każdym razie czegoś mu brakuje. Koleś, który nagrywał te filmiki to Pakol i nagrywa je dla beki, podczas gdy Bonus bierze wszystko na poważnie. Ich "przyjaźń" zakończyła się po wywiadzie, który macie poniżej. Pakol oszukiwał i zrobił z Bonusa szmatę. Ogólnie obaj debile, ale polecam od około 20 minuty
Co to za wieśniaki?
Co to za kretyn
Weszłem, pierdłem, bekłem, rzygłem i wyszłem bo chamstwa nie zniese. Kurwa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów