📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
paradoksalnie, ale gościo działa pod wpływem szoku
Lelobass napisał/a:
ODP na rebus: Przed motocyklami dziewczyny rozchylają cipki.
A później noszą znicze.
Mądrej głowie dość po słowie
ale to jest film o motoszczurach, więc zapierdala dalej, bez trzymania kierownicy oczywiście.
ale to jest film o motoszczurach, więc zapierdala dalej, bez trzymania kierownicy oczywiście.
Velture, jakże mi miło, że wrzuciłeś moje ukochane MT-07
rozjebał chłodnicę daleko nie pojedzie
Na rower niech wsiada a nie kurwa motor jak nie potrafi normalnie jeździć
Lelobass napisał/a:
Kobietom podobają się motopizdy, ponieważ w zamkniętym kasku każdy wygląda przystojnie. Jak zdejmą =ODP na rebus: Przed motocyklami dziewczyny rozchylają cipki.
Swego czasu przeglądałem fora motopizdowe (młody byłem i głupi) i tam sami przyznawali (pełno jest tematów "czy kobietom podobają się motocykliści"), że jak "przygazowali"("odkręcili manetke" czy jak to się nazywa) to prawie każda się oglądała (ale to normalne zachowanie, szukać źródła hałasu), ale jak przyszło zagadywać przy uchylonym/zdjętym kasku to traciły zainteresowanie. Jak nie masz gadane albo chociaż w miarę po ludzku nie wyglądasz to nawet i np Hayabusa 1300 czy Intruder M1800 nie pomoże w podrywie.
Spora część kobiet chciałaby się przejechać na motocyklu, ale czy ta sama część kobiet chciałaby się przejechać na motocykliście? Szczerze wątpię.
wszystkozajete1234, kolega widze spore kompleksy, bo nawet na skuterze równowagi nie trzyma
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów