Wolna interpretacja filmu krążącego w sieci od pewnego czasu. Z mniej lub bardziej adekwatnym komentarzem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wyobrażam sobie języka polskiego bez tej drobnej "Kurwy". Jakby autor filmiku miał określić swoje uczucia pozostałymi słowami w słowniku to by epos musiał napisać. Pan Tadeusz powstał z pewnością dlatego że Mickiewicz chciał idealnie odzwierciedlić głębie swoich uczuć spowodowanych przez niekorzystną sytuacją geopolityczna Polski-a wystarczyła drobna Kurwa
@up
A wyobrażasz sobie coś takiego powiedzmy u mechanika? Pan Stanisław nie potrafił wyrazić ogromnego bólu jaki go spotkał po uderzeniu młotkiem w palec. Chciał swoją niezwykle ekspresyjną wypowiedzią w dość delikatny sposób podzielić się ze światem swoimi uczuciami. Niestety zdołał tylko powiedzieć "NO ŻESZ KURWA JEBANA MAĆ!"
A wyobrażasz sobie coś takiego powiedzmy u mechanika? Pan Stanisław nie potrafił wyrazić ogromnego bólu jaki go spotkał po uderzeniu młotkiem w palec. Chciał swoją niezwykle ekspresyjną wypowiedzią w dość delikatny sposób podzielić się ze światem swoimi uczuciami. Niestety zdołał tylko powiedzieć "NO ŻESZ KURWA JEBANA MAĆ!"
W tej sytuacji raczej ciężko wyrazić swoje zdanie w inny sposób przy jednoczesnym zwróceniu uwagi osób postronnych, w dodatku tak (o zgrozo) donośnie, nieprawdaż? Chyba, żeby wulgaryzm zastąpić wulgaryzmem, ale to nie zmieniłoby stanu rzeczy w stopniu, w jakim byśmy tego wymagali. Kurwa.
Widać że maszynista jest punktualny, nie hamował bo nie chciał się spóźnić. Powinien dostać jakąś podwyżkę, albo chociaż jakiś bon na benzynę.
@Tristan88, sądzisz że wyhamowałby na odcinku pięciu metrów? W domu wszyscy zdrowi?
zmien nazwe tematu..
Pener666 napisał/a:
mogę jebnąć wykrzyknik jeszcze
Nie podpuszczam Cie ale, dajesz. Nawet trzy
co wam tak przeszkadza ten capslock? czasem jego użycie jest niezbędne do wyrażenia emocji...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów