Nie było bo z Dziś. Oczywiscie Rosja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Na drodze szybkiego ruchu kurwa 100m za pojazdem trójkąt się kładzie, widać jaki kraj..
Ten idiota wyżej chyba już pod każdym materiałem wkleił swoje mądrości;/. Co do filmiku to pajac faktycznie mądrze ten trójkąt ustawia. Równie dobrze mógłby go rzucić przed samochodem.
To tak miało być koleś chciał przestraszyć tego głupka co kładzie trójkąt zaraz za samochodem, a nie 100m za nim
Szkoda,że se tego trójkąta na zderzaku nie postawił...
Pewnie, że powinien dać go wcześniej ale widać też, że dobrze nie wylazł z tym trójkątem jeszcze, inni kierowcy zwalniają i zjeżdżają na lewy pas, a koleś jedzie byle do przodu i gdzie jest trochę miejsca..
pakicito napisał/a:
oho 5 pasów, u nas 4 byłyby w remoncie
W planach na przyszły rok.
Swoją drogą kierowca samochodu z kamerką całkiem przyzwoicie sobie poradził.
pakicito napisał/a:
oho 5 pasów, u nas 4 byłyby w remoncie
Przy niedzielnym obiedzie też rzucasz takie czerstwe żarty?
Hejtam takich zapierdalaczy drogowych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów