W ostatniej chwili zauwazona jadąca bez świateł Yariska albo inne babskie wozidełko, dla niecieprliwych od 0:40. Alternatywne zakończenie tej historii pewnie byłoby ciekawsze, na moje szczęście skończyo sie tak jak widać. Nie było, bo moje, jak słabe to proszę wywaić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Wychodząc z zakrętu koło 50 sekundy masz już chyba stówkę na liczniku a tam wolno 70... Sam się wstydzisz zgłosić na komendę że wrzucasz dowody swojej winy i liczysz na to, że ktoś po adresie IP będzie szukał?
bloodwar, nie ma licznika na filmie, nie ma dowodu...
Wywalić nie, bartbartnik, bo po co
Ale nie rozumiem - jechała jariska, widziałaeś ja, nawet Twoja kamera ją widziała...
Jak wymieksz w takich sytuacji, to przesiądź sie na rokszę, bo za kółkiem zaskoczy Cię wiele innych sytuacji. I czasami będą chcieli zabić Ciebie, ale Ty też jesteś zagrożeniem, skoro nad tym nie panujesz...
Ale nie rozumiem - jechała jariska, widziałaeś ja, nawet Twoja kamera ją widziała...
Jak wymieksz w takich sytuacji, to przesiądź sie na rokszę, bo za kółkiem zaskoczy Cię wiele innych sytuacji. I czasami będą chcieli zabić Ciebie, ale Ty też jesteś zagrożeniem, skoro nad tym nie panujesz...
@Mistrz173 - można obliczyć prędkośc samochodu po mijanych pasach
W którym momencie wymiękam? Że odbiłem? Że przekląłem? TY byś postąpił inaczej?
A kamera zawsze widzi więcej
Patrzyłem w prawe lusterko, czy moge bezpiecznie wrócić na swój pas. Babę tą zobaczyłem w ostatniej chwili, jedna z ostatnich rzeczy, jakie można sie spodziewać na drodze w nocy to samochód bez świateł.
BTW robię troche km rocznie i wiele sytuacji juz widziałem, ale tą akurat nagrałem, więc się dzielę
Jakbys jebnal to bym piwo dal, a tak... Nie ma jebniecia, nie ma piwa.
@bloodwar - i ty w ten sposób policzyłeś? Gratuluję nudnego wieczoru...
Radził bym Ci przypierdolić buty do stóp spinaczem tapicerskim.
I will wear you like a condom.
Wiadomo, że można zapomnieć, ale strasznie wkurwiają mnie ci, którzy specjalnie jadą bez świateł. Nie wiem czy tych pajaców nie stać na żarówki czy o chuj im chodzi. Drugim ciekawym zjawiskiem są buraki z "ledami" z tesko za 5 zł, które widać dopiero z odległości 5 cm.
Podczas czy to wyprzedzania czy omijania, samochód jadący z naprzeciwka "na światełkach", jest dużo dużo lepiej widoczny - chyba każdy to potwierdzi.
Wiadomo, że można zapomnieć, ale strasznie wkurwiają mnie ci, którzy specjalnie jadą bez świateł. Nie wiem czy tych pajaców nie stać na żarówki czy o chuj im chodzi. Drugim ciekawym zjawiskiem są buraki z "ledami" z tesko za 5 zł, które widać dopiero z odległości 5 cm.
bloodwar napisał/a:
liczysz na to, że ktoś po adresie IP będzie szukał?
Od kiedy adres IP jest przypisany do kierującego pojazdem?
No i powoli sadolowi eksperci od prowadzenia aut powracają z torów wyścigowych aby nauczać ciemny lud o tym jak jeździć (choć swojego nie mają ale na pewno wszystkie NFS przeszli)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów