Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
O matko i córko
OdpadAtomowy • 2025-01-18, 12:23
Więcej szczęścia niż rozumu

00:00
-00:27
Download
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trawa 2025-01-18, 17:48
Ja jestem pełen podziwu dla matki. Dzieciak nie ma butów żeby nie miało co spaść..Dachowanie po kolizji z autobusem i nic się nie stało. To działa...

EDIT: Cofam ,bo buty jednak ma.
Zgłoś
perec1947 2025-01-18, 18:47
Dziecko właśnie zrobiło pierwsze wheelie w życiu
Zgłoś
pSTANLEY 2025-01-18, 20:08 1
mun66 napisał/a:

Usiądż za kierownicą i zobacz jaki masz widok.

No w takim autobusie to jednak całkiem niezły. W przeciętnej osobówce słupek a bardziej zasłania widok niż tam.
Zgłoś
sothis 2025-01-18, 23:07
Prosty napisał/a:

I szkoda że taki final , baba zero mózgu dzieciak wyrośnie na debila więc znów ludzkość przegrywa.

Nie masz racji.
Przemyśl co za głupoty gadasz.
To są biali ludzie. Rasa wymierająca. To, ze kobieta nie pomyślała może być wynikiem wielu rzeczy, ciężkiego dnia, nawały obowiązków, zwykłego ludzkiego błędu.
I jej białe, europejskie dziecko.
Niewinne, stanowiące potencjał dla nas, białych ludzi.
Uważasz, ze potencjał mały bo matka coś przeoczyła? A niech będzie po Twojemu że głupia.
Ale dzieciak może stanowić wyjątek i być inny, Mieć geny po tacie, sasiedzie lub listonoszu. I być jednym z nas, ostoją cywilizacji.
Zgłoś
Edys45 2025-01-18, 23:09
JoSeed napisał/a:

Babus skretyniały!
Z dzieckiem środkiem ulicy? Szkoda, że jej nie przejechał 😡

Nie gadaj to jeszcze fajna dupa jest
Zgłoś
sothis 2025-01-18, 23:09
Albo nie, bo to Brazylia chyba.
Ale babka biało wygląda.
Dlatego nie powinno sie pisać komentarzy po drugim winie xD
Zgłoś
turbonekro 2025-01-19, 3:01
Tępa c🤬a, dziecko pewnie bez ojca, bo wygląda jakby codziennie innemu dupy dawała.
Zgłoś
majeńka 2025-01-19, 3:13
Przecież PROWADZIŁA SAMOCHÓD! To gdzie miała jechać, po chodniku??

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
mun66 2025-01-19, 5:49 1
pSTANLEY napisał/a:

No w takim autobusie to jednak całkiem niezły. W przeciętnej osobówce słupek a bardziej zasłania widok niż tam.

on skręcał.
Zgłoś
Prosty 2025-01-19, 17:48
sothis napisał/a:

Nie masz racji.
Przemyśl co za głupoty gadasz.
To są biali ludzie. Rasa wymierająca. To, ze kobieta nie pomyślała może być wynikiem wielu rzeczy, ciężkiego dnia, nawały obowiązków, zwykłego ludzkiego błędu.
I jej białe, europejskie dziecko.
Niewinne, stanowiące potencjał dla nas, białych ludzi.
Uważasz, ze potencjał mały bo matka coś przeoczyła? A niech będzie po Twojemu że głupia.
Ale dzieciak może stanowić wyjątek i być inny, Mieć geny po tacie, sasiedzie lub listonoszu. I być jednym z nas, ostoją cywilizacji.

Hahahaha ja p🤬le wyjdź czasem z piwnicy to ogarniesz że debil to debil nie zależnie od koloru skóry. Ostojo naszej cywilizacji xD
Zgłoś
sothis 2025-01-19, 21:49
Prosty napisał/a:

Hahahaha ja p🤬le wyjdź czasem z piwnicy to ogarniesz że debil to debil nie zależnie od koloru skóry. Ostojo naszej cywilizacji xD

E, gówniarz jesteś skoro nie rozumiesz jeszcze, że nasz debil jest lepszy od obcego debila.
A jakbyś chciał z tym polemizować, to znaczy ze dla Ciebie wszystko jedno, czy Twoje otoczenie jest białe, czarne czy czerwone. I czy Twoją matkę, siostrę czy kochankę rypać będzie biały czy czarny.
A jeślib odpowiesz, że Ci wszystko jedno, to ja nie mam o czym z tobą rozmawiać.
Zgłoś
Prosty 2025-01-19, 21:53
sothis napisał/a:

E, gówniarz jesteś skoro nie rozumiesz jeszcze, że nasz debil jest lepszy od obcego debila.
A jakbyś chciał z tym polemizować, to znaczy ze dla Ciebie wszystko jedno, czy Twoje otoczenie jest białe, czarne czy czerwone. I czy Twoją matkę, siostrę czy kochankę rypać będzie biały czy czarny.
A jeślib odpowiesz, że Ci wszystko jedno, to ja nie mam o czym z tobą rozmawiać.

Nie wszystko jedno ale p🤬lenie że biali są nie wiem mniej glupi od np azjatów to poj🤬e. Świat powinni tworzyć mądrzy a nie zjeby. I oczywiście że wolałbym gdyby nie było np żydów czy cz🤬chow ale to za dużo nie zmienia. A debil nie powinien być traktowany na równi z kimś kto ma trochę rozumu i nie idzie ulicą z dzieckiem.
Zgłoś
sothis 2025-01-19, 22:01
Prosty napisał/a:

Nie wszystko jedno ale p🤬lenie że biali są nie wiem mniej glupi od np azjatów to poj🤬e. Świat powinni tworzyć mądrzy a nie zjeby. I oczywiście że wolałbym gdyby nie było np żydów czy cz🤬chow ale to za dużo nie zmienia. A debil nie powinien być traktowany na równi z kimś kto ma trochę rozumu i nie idzie ulicą z dzieckiem.

Pewnie, ze debil to debil.
Po prostu biały debil mimo wszystko nasiąkł chcąc nie chcąc naszą kulturą, co czyni go lepszym niż kogoś od dziecka walczącego o kęs padliny z psami i swiniami.
No i jakkolwiek starałem sie nie być rasistą, to praca z cz🤬chami spowodowała ze nie miałem wyjścia, no ni c🤬ja sie nie dało nie uznać ich za podludzi.
Miałem w otoczeniu polskich prostaków, imigrantów do UK, którzy będąc tam kilkanaście lat nie nauczyli sie PODATAW języka angielskiego. Ale byli lepszymi, bardziej nasyconymi kulturą ludźmi od robiących tam czarnych i ciapatych.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem