Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Babus skretyniały!
Z dzieckiem środkiem ulicy? Szkoda, że jej nie przejechał 😡
Z dzieckiem środkiem ulicy? Szkoda, że jej nie przejechał 😡

Karyny są coraz wredniejsze i bezczelne i robią to celowo i z premedytacją. Plaskacza na pysk do ustawień fabrycznych nie wolno bo to naruszenie nietykalności, krzykiem nie wolno bo to wymuszenie zachowań i powód do depresji , do tego dochodzi przemoc ekonomiczna. Nic nie zrobisz to odpowiadasz za zaniechanie a Idź Pan w ...

Karyna, madka na 100% szlachta nie pracuje (tylko się pruje)

a co ona robiła na jezdni, może wysiadła dopiero co z tego autobusu, kierowcy autobusów lubią jeździć po swoich pasażerach, to dosyć częste
I szkoda że taki final , baba zero mózgu dzieciak wyrośnie na debila więc znów ludzkość przegrywa.
Idioci i on, i ona. Ona wiadomo, ale ten człon ma szybę prawie do samej ziemi i nie widział kretynki z wózkiem na środku ulicy. Poj🤬i oboje 🤦
Prosty napisał/a:
I szkoda że taki final , baba zero mózgu dzieciak wyrośnie na debila więc znów ludzkość przegrywa.
Chciałbyś żeby wszyscy byli super mądrzy ?
Kto by wtedy poszedł do fizycznej pracy jakby wszyscy byli profesorami ? Debili do Łopaty potrzeba bardzo dużo .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie