Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem ekspertką. Osa zobaczyła co się odpierdala w Polsce i nic chciała więcej na to patrzeć.
a co takiego odpierdala się w Polsce?
Chyba jeden z najlepszych, jak nie najlepszy kraj do życia - na świecie.
Chyba w życiu za granicą nie byłeś, albo masz wybitnie niskie standardy. Dla władzuchny i ich rodzin to faktycznie zapewne lepszego miejsca na świecie nie ma. Dla reszty - drożyzna i urzędy trzymające się na sznurku od snopowiązałki.
Z tym najlepszym krajem do życia to nieźle odleciałeś, ale generalnie patrząc na inne spierdoliny europejskie, to życie w Polszy nie jest takie złe ( przede wszystkim jest bardzo bezpieczne)... gdyby nie ta pierdolona drożyzna, którą pisiory rozkręciły... Owszem, w innych krajach też jest obecnie drożyzna ale dzięki pisiorowi polaczki zaczęły przodować w kołchozie europejskim pod względem inflacji!
Co do gównianej wstawki - do pieca.
Z tym najlepszym krajem do życia to nieźle odleciałeś, ale generalnie patrząc na inne spierdoliny europejskie, to życie w Polszy nie jest takie złe ( przede wszystkim jest bardzo bezpieczne)... gdyby nie ta pierdolona drożyzna, którą pisiory rozkręciły... Owszem, w innych krajach też jest obecnie drożyzna ale dzięki pisiorowi polaczki zaczęły przodować w kołchozie europejskim pod względem inflacji!
Co do gównianej wstawki - do pieca.
uważasz,że jak przyjdą platformersy to będzie tanio?przekonasz się w jak wielkim jesteś błędzie i odrazu zaznaczam,nie jestem żadnym pisiorem,jedni i drudzy nie mogą bez siebie istnieć,a z nas robią debili
Mam nadzieję że sadysta który mu to zrobił będzie zdychał długo i powoli.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów