📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawdopodobieństwo tego że umrze na wściekliznę w tym rejonie świata bardzo wysokie.
Pies chciał go opierdolić ale poczuł jak śmierdzi i zrezygnował.
Pies byl ewidentnie głodny a dzueciak najmniejszą potencjalną ofiarą.
romansja napisał/a:
Prawdopodobieństwo tego że umrze na wściekliznę w tym rejonie świata bardzo wysokie.
Jeśli dzieciak był szczepiony, to psu nic nie będzie.
Kto wie, czy to nie ten sam pies co to go wrzucili uwiązanego do jeziorka, żeby się utopił i się PETA czy inne gówno zesrało jak się dowiedziało.
Mhmmmm.... Wiedziałem że w Indiach tyrgrysy żywią się hindusami, ale psy....
To troche wyglada tak, jakby miał jeszcze dostać wpierdol od babci za to, że narzeka po pogryzieniu...
traf napisał/a:
rzadko spotykany temat
właśnie często, pamietam miałem psa, taki 45 kg Rodezjan, wszyscy czarni jak go widzieli, to darli ryja i spierdalali, chociaz był na smyczy, no to sie zaczęliśmy interesować o co tu chodzi?
A chodzi właśnie o to, że w Afryce psy rzucają się na ludzi na ulicy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów