📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
forumowe masturbatory już sie odezwały
mówiąc inaczej dałbym jej do possania....
W obraźliwych komentarzach wyczuwam wielki ból dupy osób które po pierwsze nie są nawet w 1% wykształceni jak pani na filmiku, po drugie dlatego też, że dziewczyna z tej półki nie spojrzy nawet na takie osoby i wielki płacz jaka ona jest zjebana, wkurwiająca itp itd.
Chuj może dla niektórych ma wkurwiający głos. Mi osobiście się podoba sposób jej mówienia - jest ciekawy.
Założę się, że dziewczyna jest wiele warta. Mądra, inteligentna, wykształcona i w dodatku ładna, widać, że ma poukładanie w główce Dziewczyna marzenie w porównaniu do poziomu dzisiejszych młodych kobiet. Takie okazy można policzyć na palcach jednej ręki stolarza.
Daje piwo i suba na yt, niech edukuje młode społeczeństwo! Sam mam problemy z wymową i pisownią i korzystam z jej uwag
Chuj może dla niektórych ma wkurwiający głos. Mi osobiście się podoba sposób jej mówienia - jest ciekawy.
Założę się, że dziewczyna jest wiele warta. Mądra, inteligentna, wykształcona i w dodatku ładna, widać, że ma poukładanie w główce Dziewczyna marzenie w porównaniu do poziomu dzisiejszych młodych kobiet. Takie okazy można policzyć na palcach jednej ręki stolarza.
Daje piwo i suba na yt, niech edukuje młode społeczeństwo! Sam mam problemy z wymową i pisownią i korzystam z jej uwag
Rutkowski ze mnie nie jest, ale po wnikliwej analizie profilu wstawiającej mogę stwierdzić, iż dalej będzie wrzucać filmiki "damskiego" typu . Tym bardziej, że gromki hejt i krople złotego napoju objętego kuflem spadają jak jesienne liście za ów poprawie mówiącą panią co rodzi podstawy do rychłego jej zaistnienia jej wkrótce. Pewnie będzie jak z maksiem, ledwo 5 min. na yt pobędzie i już zaraz na Sadolu...
Jakby mnie tak cały czas poprawiała cały czas to musiałbym ruchać za karę... zaruchałbym się na śmierć
Potem przychodzi człowiek do MC a ta nie wie jak frytkownice obsłużyć...tylko dlaczego to ja cierpie i czekam na frytki ?
MrZet napisał/a:
Pierwszy raz ją widzę.
Ma bardzo ładną dykcję i jest przekonująca. Może podprogowo uda jej się naprawić kilku buraków tutaj.
A ci wszyscy na górze, co tam płaczą "to nie jest sadistic" itp. gówno... Idźcie na harda, spacer czy tam kurwa do proktologa.
Kogo obchodzą te wasze płacze, co jest cool, a co nie? 20 zdecydowało, że się nadaje, no to jest. 90% użytkowników tego portalu prawdopodobnie nigdy nie wchodzi do działu hard, a 75% traktuje portal po prostu jako serwis rozrywkowy ze zbiorem pierdół z internetów.
Nie podoba się? Scrolluj.
Bo kolego to już nie jest ten sadol co kiedyś , nie mówie o tematach na głównej ale ogólnie o całym portalu, łącznie ( albo głównie ) z użytkownikami. Nigdy nie byłem zbyt zaangażowany w udzielanie się lecz dużo obserwowałem.
A tak humorystycznie, to nawet ostatnio mi temat na główną wepchnęli! ;( Gdzie moje suchary?
Nie wiem ale z kazdym odcinkiem Ona coraz bardziej mnie podnieca
co to kurwa jest !!! miodek w spódnicy czy jaki chuj ... niech wypierdala . jak bedę potrzebował czegoś to zadzwonie do niej albo otworze słownik do chujca witelona to jest sadistic czu ortografic bo ocipiec idzie od tego rodzaju filmików...
Przyjedź do Szkocji, zobaczysz jak potrafią spier...ić język, i w mowie, i w piśmie.
nie lubie takich szmat bo podejdziesz do takiej zagadać a ona wyżej sra niż dupe ma..... potem idą takie mądrości do sklepu po bluzke a kupują 4 pary spodni.... już nie wspominając o tym że pewnie jebie w mcdonaldzie za 1500zł wielce wyuczona studentka.... psssssssssss
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów