Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
m................8 2013-09-13, 10:37 1
orellek napisał/a:

nie lubie takich szmat bo podejdziesz do takiej zagadać a ona wyżej sra niż dupe ma..... potem idą takie mądrości do sklepu po bluzke a kupują 4 pary spodni.... już nie wspominając o tym że pewnie jebie w mcdonaldzie za 1500zł wielce wyuczona studentka.... psssssssssss

A ciebie w kopalni węgiel przysypał, że się tak ciśnieniujesz, czy jak?
Zgłoś
C................3 2013-09-13, 11:12
mów do mnie jeszcze
Zgłoś
o................k 2013-09-13, 11:12
taaaaa 3 kilo miedzi ...
Zgłoś
jablondyn 2013-09-13, 11:18
ona mnie dziwnie wkurwia
Zgłoś
E................2 2013-09-13, 12:32
Japierdole jak ona mnie wkurwia, nowa morda YT.. Widac przemądrzałe kurwisko, ruchawisko Kurwa umiem tępa dzido polenizowac, wysławiac sie! Panowie moze ona to robi dla kutasów? Moze dla gimbazy?? No wkurwiają mnie takie "Tępe ludzie" Po chuj takie cos na YT jest a wszczegolnosci na sadolu o.O Wypierdalac z tą tępa pizdą.
Zgłoś
b................r 2013-09-13, 16:12
pomijając niewyżytych masturbatorów co by ruchali wszytko co się rusza i na drzewo nie spierdala , niech mi ktoś powie co jest fajnego w tej lasce bo nie wiem czy ze mną jest coś nie tak czy ona faktycznie jest paskudną zmanierowaną pipą ??
Zgłoś
pawelozory 2013-09-13, 16:41
Staram się nie jeźć po osiemnastej. To jest poprawne?
Zgłoś
Moja_Pani 2013-09-13, 18:59 2
Eryk12 napisał/a:

Japierdole jak ona mnie wkurwia, nowa morda YT.. Widac przemądrzałe kurwisko, ruchawisko Kurwa umiem tępa dzido polenizowac, wysławiac sie! Panowie moze ona to robi dla kutasów? Moze dla gimbazy?? No wkurwiają mnie takie "Tępe ludzie" Po chuj takie cos na YT jest a wszczegolnosci na sadolu o.O Wypierdalac z tą tępa pizdą.

Co umiesz?
Zgłoś
pi73rmaster 2013-09-13, 19:56
Ach, Ci sadisticowi masturbatorzy. Dziewczyna przeciętna, a już miliard komentarzy o pakowaniu do gęby. Połowa z jej rewelacji to taki cpt. obvious, ale przyznaję, że w jej sposobie bycia przed kamerą, można dostrzeć dojrzały, kobiecy urok, który może się podobać(aczkolwiek głos ma średnio przyjemny).
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem