📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
yep, jakoś przed mundialem w '06
tottiemu sie należy
boli na sam widok? tydzień temu miałem identycznie na biwaku ;D szpital -> operacja -> 2 miesiące leżenia w chacie ;/ mi śrubę wstawili, ciekawe jak on się poskładał? gumijagody?
Totti chuj! dobrze że nie jedzie na ten mundial
wypierdzielac z tym na harda
@up Czy ktoś zginął , komuś rozpruto flaki , komuś odje**o łeb , ktoś zesrał się podczas wkładania różnych przedmiotów w anus ? Może załóżmy obok humoru dla dorosłych "humor dla dzieci"
jebany jedną nogą biegnie do przodu a drugą już zawraca...
@nu3ns
za takie słowa obyś obie stracił nogi a jako ortopeda do lejów protezowych nasypie ci gwoździ
za takie słowa obyś obie stracił nogi a jako ortopeda do lejów protezowych nasypie ci gwoździ
@slesa
jak mogles miec identycznie tydzien temu na biwaku skoro po wszystkim lezales 2 miesiace to bys wyszedl ze szpitala za poltora miecha. Chyba, ze jestes sadolem i odwiedzasz portal w szpitalu :love:
jak mogles miec identycznie tydzien temu na biwaku skoro po wszystkim lezales 2 miesiace to bys wyszedl ze szpitala za poltora miecha. Chyba, ze jestes sadolem i odwiedzasz portal w szpitalu :love:
nie rozumiem, przecież normalnie można sobie wsadzać piętę w dupsko, ten to co najwyżej sobie będzie mógł palce od nogi wsadzać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów