Dla niecierpliwych zacząć od 0:00
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
"O robotach którzy chcieli poczuć się jak ludzie." => "O robotach, które chcialy się poczuć jak ludzie"
No niestety kolega ma problem z podstawową odmianą, ale to nie zmienia faktu że filmik mi osobiście się podobał
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
zauważyliście, że do klikania myszką wykorzystany został robot-murzyn ? Ukryty przekaz filmu ? ^^
ale sam film swietny. Piwo!
ale sam film swietny. Piwo!
Hoho, ależ mamy wrażliwych sadystów ^^
Powiem tak. Mimo tego ze jestem najebany, podoba mi się ten filmik, jest w nim coś czego szukam. Ścieżka dźwiękowa jest naprawde miła, słuchasz tego i myślisz... Inni zaraz wypowiedzą się jakimiś zje... komentarzami, ale to jest miłe i dla ucha i dla oka;)
Wyjebaneee w tych, ktorze tego nie rozumieja.
Wyjebaneee w tych, ktorze tego nie rozumieja.
wykonawca The cinematic orchestra a tytuł to Arrival of the Birds jak by ktoś chciał ...
No i wszystko na swoim miejscu,Biały za kierownicą cadilaca a czarny odwala brudną robote przy myszce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów