18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
O sadistic
kpiciel • 2013-04-12, 15:18
Od jakiegoś czasu, obserwuję coś na kształt cenzury na sadistic.pl.
Tematy negatywnie nastawione do władzy zadziwiająco szybko trafiają do tematów zbiorczych, sucharów lub są usuwane.

Nie mówię tu o żadnych bluzgach, tylko o konstruktywnej krytyce.
Co z debatą publiczną?
Ten temat też pewnie zostanie zdjęty z jakiegoś błahego powodu, albo wrzucony do jakiegoś zbiorczego śmietnika, aby zakopać go głęboko.

W jakim celu się pytam?
Czy sadistic ma być miejscem, gdzie ludzie oglądają, kręcące się słitaśne foczki, a nie ma miejsca na normalną rozmowę?
Pierdole taki portal. Mam tu konto tylko dla tego, bo jest tu wielu myślących ludzi, ale oni przestaną tu zaglądać niebawem.

Pozdrawiam. Administracje.
Może znacie jakieś linki do stron, na których admini mniej się wpierdalają i można spotkać czasem kogoś mądrego?
Zgłoś
d1ck 2013-04-12, 15:22
Wiedzieliście, że żołądek pozbawiony śluzu może strawić sam siebie?!
Zgłoś
V................n 2013-04-12, 15:24 1
Hehe, zjadłbym batona. Kto mi da?
Zgłoś
F................m 2013-04-12, 15:26
Cytat:

Pozdrawiam. Administracje.

Pozdrawiam.Ciem.Bardzo.Serdecznie.

A teraz, żeby Twój temat został wyjebany powiem wprost: Jebać Tuska
Zgłoś
Robajson 2013-04-12, 15:26
I brzozy też
Zgłoś
l................e 2013-04-12, 15:28 1
A ja lubię ruchać kozy

Cytat:

Może znacie jakieś linki do stron, na których admini mniej się wpierdalają i można spotkać czasem kogoś mądrego?

Tak. TU KLIKNĄĆ
Zgłoś
V................n 2013-04-12, 15:28
@UP
Twoja stara, allahakbarze jeden.
Zgłoś
miczel1 2013-04-12, 15:29
Nie pekaj popełnisz samobójstwo i trafisz na harda
Zgłoś
Robajson 2013-04-12, 15:30
Kozojebca jebany
Zgłoś
FrasQs 2013-04-12, 15:30
A ja żeby rozkręcić konwersacje napisze że jestem Muzłumaninem.
Zgłoś
Robajson 2013-04-12, 15:31
Tu jest zajebista strona:
sweetbrokacik.fora.pl/
FrasQs napisał/a:

A ja żeby rozkręcić konwersacje napisze że jestem Muzłumaninem.

Nie jest Ci wstyd?
Zgłoś
~Bambi~ 2013-04-12, 15:40 1
Jak sama nazwa wskazuje Sadistic - codzienna dawka czarnego humoru. Humoru. nie wypocin o polityce, konstruktywnego bluzgania się nawzajem i srania sloganami. Jak Cię coś Ciśnie wal do klopa bądź do specjalnego działu na politykę i inne tego typu smrody ( taki dział, którego pewnie nigdy nie widziałeś na oczy).

Jak chcesz się srać na temat Tuska, Kaczorów, tupolewa itd. na stronie głównej, to zdecydowanie zapraszam na fora o tematyce politycznej.

Emerytowany saren
Zgłoś
tds1974 2013-04-12, 15:41
@up.
Bambi, weź nie gadaj takich rzeczy. Mam ci pokazać polityczne tematy, które trafiły na główną? Jesteście wybiórczy, to fakt i nie ma co cisnąc w ludzi z tego powodu.

Zgłoś
~Bambi~ 2013-04-12, 15:42
Pokazuj tematy po zmianach, które są na głównej.

Emerytowany saren
Zgłoś
~tip.top 2013-04-12, 15:44 2
Wszystkie tematy związane z polityką i religią są przenoszone do sucharów, gdyż przy praktycznie każdym temacie zamiast sensownej polemiki jest wyzywanie się od lewaków, PISiorów, PeOwców, katoli, debili gimbusów i mógłbym tak wymieniać w nieskończoność...
W planie jest utworzenie oddzielnego działu w "sadystycznych dyskusjach" na politykę i religię, który nie będzie wyświetlał się na głównej i tam będziecie mogli sobie dyskutować i wyzywać się do woli,
Dziękuje, pozdrawiam

EDIT:
Widzę że mnie sporo ominęło, gdyż taki dział już powstał LOL

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów