porównanie skuteczności CIA, FBI oraz KGB:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
coś w tym prawy jest
ten niedźwiedź na finalnym rysunku raczej za mało obity, no chyba działali na innych jego obszarach których rysujący nie uwidocznił, ale w to wolę nie wnikać.
sad but true.
sad but true.
To jest obity zając
Cytat:
Mossad : zając zbiegł do Argentyny - wysyłamy patrol zydkuf .
Mossad: Znaleziono ciało nazistowskiego zbrodniarza zająca, Argentyńska policja ujawniła że zając zginął w wyniku nieszczęśliwego wypadku. Izrael wyraża żal że zając nie został sprawiedliwie osądzony i domaga się władzy nad bliskim wschodem, eksterminacji wszystkich wyznawców islamu oraz zwrotu majątku na terenach należących niegdyś do żydów.
CBŚ: Nie wiemy co to zając więc zajebaliśmy w morde jakiejś krowie
Polskie Tajne Służby: zając popełnił samobójstwo strzelając sobie 3 razy w twarz
Specnaz: Kij wie, bo wszyscy zabici, a las plonie (szkola w Bieslanie, teatr na Dubrowce). Generalowie uwazaja, ze akcja zostala dobrze zorganizowana, a Czeczenski zajac (na pewno byl Czczencem) zostal zlikwidowany. Haraszo malcziki.
Polska policja: Musi pan złożyć oświadczenie o dokładnym wyglądzie zająca i wypełnić to pismo. Gdy już to wszystko będziemy mieli to złożymy sprawę w prokuraturze. Ale na pana miejscu bym poszedł teraz na spacer. Lepiej spędzie pan te 2 godziny.
MI6 : Wyruchaliśmy zającową by dowiedzieć się gdzie jest zając. Następnie graliśmy w karty wraz z zającem , który zaczął uciekać po ulicach Moskwy gdy przegrał . W pościg za nim udaliśmy się radzieckim czołgiem.
Gdzie zmierza ten świat. Komary jak koty, koty jak psy - spoko, ale żeby zające jak niedźwiedźie ? <wired> ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów