18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Lord Infernus 2013-12-10, 9:43 1
Na zdrowiu podobno najmocniej odbijają się doki . Sam mam kilka par słuchawek i polecam sprawdzić takie firmy jak superlux czy brainwavz. Niektóre modele tych firm wybitnie biją na głowę konkurencję w ich przedziałach cenowych(może poza CAL!). Wszelkie inne modele powyżej 300 zł są już kwestią upodobań, źródła i wzmacniacza, więc pisanie które są najlepsze jest subiektywnym zdaniem.
Zgłoś
Trzyzet 2013-12-10, 12:26
Mam superluxy HD669 ale powiem wam tak - w tej cenie lepszej jakości nie znajdziecie (no, może tonów wysokich tyle, jakby żyletek w ucho nawsadzał ), aczkolwiek są duże problemy z wygodą. Skaja jest tak twarda, że w pierwszym tygodniu sobie uszy obtarłem : d Po zmianie gąbek na welurki jest bardzo spoko, a i ucho się nie poci.
Zgłoś
Nameless 2013-12-10, 13:14
@Corradolicious

A testowałeś je chociaż znawco? Fajnie, że handlujesz lepszymi (i droższymi) słuchawkami. Musisz być zapewne dzięki temu wielkim ekspertem jeśli chodzi o słuchawki...
Wszystko fajnie, ale słuchawki, które podałeś to zupełnie inna półka cenowa... Ja mam dość dobre porównanie słuchawek różnej klasy i uważam mimo wszystko, że najnowsze EarPodsy od Apple są naprawdę przyzwoite jak chodzi o tę półkę cenową. Wiadomo, że droższe słuchawki (w szczególności o tyle droższe, co podane przez Ciebie modele) będą na ogół lepsze...
Jak chcesz z tym dyskutować to podaj jakiś konkurencyjny model w tej samej cenie (ok. 80 - 120 zł - za tyle można dostać te słuchawki).
EarPodsy akurat do biegania mało się nadają, bo mogą wypadać, ale mi zajebiście leżą w uchu i jakość dźwięku jak na tę cenę jest bardzo dobra.
Zgłoś
Murzynski_Halucyn 2013-12-10, 13:57 1
A ja używam radzieckich Elektronika TDS-5 (nie 5M) i działają perfekcyjnie już 30 lat.
Istnieją produkowane obecnie słuchawki, które przetrwają tyle co te? Wątpię.
Zgłoś
jw_amigowiec 2013-12-10, 14:33 1
Koss Porta pro, ok 100-130 zl, w tej cenie moim zdaniem swietne. Uzywam do sprzetu przenosnego, w domu uzywam leciwych, ale IMO swietnych (nie produkowanych juz) Sennheiser HD-495 .
Zgłoś
Dziadek 2013-12-10, 16:09 1
Fajna ciekawostka leci piwko
Zgłoś
k................u 2013-12-10, 17:00
O kurde! Ja jestem zadowolony jak sobie jakieś firmowe słuchawki za 8 dych kupię a wy mi tu o 300 złotych mówicie. Za wysokie progi na Polaka nogi.
Zgłoś
Nameless 2013-12-10, 17:33
@up
Ja mówię o słuchawkach z pilotem właśnie za 80 zł
Zgłoś
tranzystor 2013-12-15, 18:40
Adulka napisał/a:

Jeśli mnie to zainteresowało to kogoś z Was na pewno TEŻ zainteresuje!

Z elektroda.pl i każdego portalu branżowego wyjebali już to gówno. Czy na prawdę musisz nas "zaszczycać" tym syfem tutaj? Każdy, kto ma minimum pojęcia o tematyce ma niezły ubaw z tego "speca"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem