18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
aaaaaaaaaaaaaa 2020-03-11, 23:14 2
Pewnie Sośnierz zawsze chciał być budowlańcem i lubi wszystko z silikonem...
Zgłoś
T................y 2020-03-11, 23:19 30
Przynajmniej zdrowy chłop, preferuje cycki. A nie jak niektórzy, młodych chłopaczków.
Zgłoś
Websterthe1 2020-03-11, 23:32 7
I ten człowiek chciałby rządzić w 38 mln. kraju? On nawet nie panuje nad własnym komputerem...

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
wilkoala 2020-03-11, 23:33 55

TranzystorWyklęty napisał/a:

Przynajmniej zdrowy chłop, preferuje cycki. A nie jak niektórzy, młodych chłopaczków.

Po latach przeglądania harda nie zaufam tak wykadrowanemu zdjęciu.
Te cycki mogą mieć kutasa.
Zgłoś
panar3 2020-03-11, 23:35
Jak mówi regulamin...
Zgłoś
SpeedyG 2020-03-12, 0:44 11
Ja pierdolę kurwy chcą krajem rządzić a nie potrafią ogarnąć komputera i rzutnika.
Konfederacja chociaż z całą rodziną na nich głosowałem to w sejmie są same zjeby pokroju brauna czy korwina i innych antyszczepionkowców.
W Polsce powinno być jak w Singapurze- tylko jedna władza i partia ma plany na 5/10/15/30/50 lat do przodu prowadząc politykę. Do tego proste prawo i niskie podatki. W Polsce jak zwykle walka o koryto i system dwóch kadencji, a co będzie później to chuj i problem następnej władzy. Zero planu i patrzenia w przyszłość, tylko populizm i rozdawnictwo nie swoich pieniędzy. Polacy jednak głupi naród i nie dziwię się Piłsudzkiemu.
Zgłoś
KamikazeSoul 2020-03-12, 0:51 2
wilkoala napisał/a:

Po latach przeglądania harda nie zaufam tak wykadrowanemu zdjęciu.
Te cycki mogą mieć kutasa.

A to nie przypadkiem Ewa Sonnet XD
Zgłoś
M00nSpeLL 2020-03-12, 1:17 1
Jest spermiarzem jak wszystkie kuce. Nic dziwnego.

Nic co obce nie jest mi ludzkie
Zgłoś
Lysack 2020-03-12, 2:06 6
Jak do tego doszło? Nie wiem.

Sośnierz grzebie coś przy kompie i odchodzi na pewniaka, że wszystko ma ustawione, ten drugi podpina kabel do projektora. Albo goła baba była zaplanowanym działaniem i ze swojej perspektywy musiał ją widzieć na pulpicie, albo projektor jakimś cudem zaciągnął obraz z jakiegoś fapfolderu.

Proszę ekspertów o wyjaśnienia.

A jeśli to faktycznie jakieś jego prywatne archiwum, a podczas przemówień korzysta z prywatnego kompa, to tym lepiej. 90% polityków pokazujących się w mediach korzysta z prezentacji i samych urządzeń zarządzanych przez cały sztab ludzi mających wykreować właściwy wizerunek, zgodny z oczekiwaniami wyborców, na podstawie danych statystycznych. Dzięki temu w kampaniach wyborczych słyszymy to, co chcemy słyszeć, a nie to co powinniśmy, żeby jakoś ogarnąć ten kraj. Ogarniamy co najwyżej ciepłe stołki dla tych, którzy lepiej wpiszą się w preferencje wyborcze.
Zgłoś
Voyton 2020-03-12, 2:55 19
SpeedyG napisał/a:

Ja pierdolę kurwy chcą krajem rządzić a nie potrafią ogarnąć komputera i rzutnika.
Konfederacja chociaż z całą rodziną na nich głosowałem to w sejmie są same zjeby pokroju brauna czy korwina i innych antyszczepionkowców.
W Polsce powinno być jak w Singapurze- tylko jedna władza i partia ma plany na 5/10/15/30/50 lat do przodu prowadząc politykę. Do tego proste prawo i niskie podatki. W Polsce jak zwykle walka o koryto i system dwóch kadencji, a co będzie później to chuj i problem następnej władzy. Zero planu i patrzenia w przyszłość, tylko populizm i rozdawnictwo nie swoich pieniędzy. Polacy jednak głupi naród i nie dziwię się Piłsudzkiemu.

Braun to jedyny kumaty i prawdziwy polski panstwowiec, zjebie.
Zgłoś
Peny96 2020-03-12, 4:03 15
Voyton napisał/a:

Braun to jedyny kumaty i prawdziwy polski panstwowiec, zjebie.

SpeedyG napisał/a:

No to kurwa leć głosować na kaczyńskiego, albo kidawe rozpierdolą ten kraj do końca, o biedroniu czy kamyszu nawet nie wspomnę bo żeby głosować na nich trzeba być naprawdę srogim zjebem. Koleś przyjebał sobie bekę z gołej baby żeby rozluźnić atmosferę i rozmawiać jak z ziomkami a nie krawacik i spięta dupka jak u morawieckiego i tylko chujowe obietnice
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2020-03-12, 4:11 8
SpeedyG napisał/a:

W Polsce baranie była już jedna władza i miała plany 50 lat do przodu. I chujowo się skończyło
Zgłoś
mygyry 2020-03-12, 8:18 3
przewodnik_elektryczny napisał/a:

W Polsce baranie była już jedna władza i miała plany 50 lat do przodu. I chujowo się skończyło

O ile się nie mylę to PiS też przedstawiał tam jakiś plan 20letni czy coś
Zgłoś
miki660 2020-03-12, 11:11 13
Mimo wszystko głosuje na Bosaka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów