Konfederacja chociaż z całą rodziną na nich głosowałem to w sejmie są same zjeby pokroju brauna czy korwina i innych antyszczepionkowców.
W Polsce powinno być jak w Singapurze- tylko jedna władza i partia ma plany na 5/10/15/30/50 lat do przodu prowadząc politykę. Do tego proste prawo i niskie podatki. W Polsce jak zwykle walka o koryto i system dwóch kadencji, a co będzie później to chuj i problem następnej władzy. Zero planu i patrzenia w przyszłość, tylko populizm i rozdawnictwo nie swoich pieniędzy. Polacy jednak głupi naród i nie dziwię się Piłsudzkiemu.
Po latach przeglądania harda nie zaufam tak wykadrowanemu zdjęciu.
Te cycki mogą mieć kutasa.
A to nie przypadkiem Ewa Sonnet XD
Nic co obce nie jest mi ludzkieSośnierz grzebie coś przy kompie i odchodzi na pewniaka, że wszystko ma ustawione, ten drugi podpina kabel do projektora. Albo goła baba była zaplanowanym działaniem i ze swojej perspektywy musiał ją widzieć na pulpicie, albo projektor jakimś cudem zaciągnął obraz z jakiegoś fapfolderu.
Proszę ekspertów o wyjaśnienia.
A jeśli to faktycznie jakieś jego prywatne archiwum, a podczas przemówień korzysta z prywatnego kompa, to tym lepiej. 90% polityków pokazujących się w mediach korzysta z prezentacji i samych urządzeń zarządzanych przez cały sztab ludzi mających wykreować właściwy wizerunek, zgodny z oczekiwaniami wyborców, na podstawie danych statystycznych. Dzięki temu w kampaniach wyborczych słyszymy to, co chcemy słyszeć, a nie to co powinniśmy, żeby jakoś ogarnąć ten kraj. Ogarniamy co najwyżej ciepłe stołki dla tych, którzy lepiej wpiszą się w preferencje wyborcze.
Ja pierdolę kurwy chcą krajem rządzić a nie potrafią ogarnąć komputera i rzutnika.
Konfederacja chociaż z całą rodziną na nich głosowałem to w sejmie są same zjeby pokroju brauna czy korwina i innych antyszczepionkowców.
W Polsce powinno być jak w Singapurze- tylko jedna władza i partia ma plany na 5/10/15/30/50 lat do przodu prowadząc politykę. Do tego proste prawo i niskie podatki. W Polsce jak zwykle walka o koryto i system dwóch kadencji, a co będzie później to chuj i problem następnej władzy. Zero planu i patrzenia w przyszłość, tylko populizm i rozdawnictwo nie swoich pieniędzy. Polacy jednak głupi naród i nie dziwię się Piłsudzkiemu.
Braun to jedyny kumaty i prawdziwy polski panstwowiec, zjebie.
Braun to jedyny kumaty i prawdziwy polski panstwowiec, zjebie.
Ja pierdolę kurwy chcą krajem rządzić a nie potrafią ogarnąć komputera i rzutnika.
No to kurwa leć głosować na kaczyńskiego, albo kidawe rozpierdolą ten kraj do końca, o biedroniu czy kamyszu nawet nie wspomnę bo żeby głosować na nich trzeba być naprawdę srogim zjebem. Koleś przyjebał sobie bekę z gołej baby żeby rozluźnić atmosferę i rozmawiać jak z ziomkami a nie krawacik i spięta dupka jak u morawieckiego i tylko chujowe obietnice
W Polsce baranie była już jedna władza i miała plany 50 lat do przodu. I chujowo się skończyło
W Polsce baranie była już jedna władza i miała plany 50 lat do przodu. I chujowo się skończyło
O ile się nie mylę to PiS też przedstawiał tam jakiś plan 20letni czy coś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów