📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
eeee.. te "ofiary wypadku" lepsze...
Najedli się „szaleju” Haha
Co do bohatera głównej wrzuty to i tak cywilizowany jak na kacapa, bo narobił do kosza a nie na chodnik.
Halman napisał/a:
eeee.. te "ofiary wypadku" lepsze...
Matrix Rewolucje, kużwa jego mać.
Co do kacapa, niech jedzie na Misję Specjalną, naruchać sobie jakiś sedes.
woytasw napisał/a:
Jak człowieka przyciśnie zapomina o regulaminach....
Dokładnie, kiedyś chociaż szalety miejskie były a teraz jak kebab zechce się uwolnić to zbyt dużego wyboru nie ma.
baronturbina napisał/a:
Najedli się „szaleju” Haha
Co do bohatera głównej wrzuty to i tak cywilizowany jak na kacapa, bo narobił do kosza a nie na chodnik.
Raczej Heroina czy inne opiaty - w stanach mozna takich zombie zaobserwowac mase (moze jakis fentanyl czy inne gowno tez )
maxkulczyk napisał/a:
Raczej Heroina czy inne opiaty - w stanach mozna takich zombie zaobserwowac mase (moze jakis fentanyl czy inne gowno tez )
Tak ale to raczej kacaplandia, nie stany
Nie ma znaczenia gdzie to jest, u nas też takie odpadki są pod sklepami.
Po prostu zwykła toaleta publiczna w Rosji a wy się śmiejecie.
Mógł się zesrac na chodniku jak większość orków a tu taka kultura
Mógł się zesrac na chodniku jak większość orków a tu taka kultura
No. Bo na ukrainie to od teraz tylko sracze ze złotymi klamkami i sedesami i jedwabna srajtaśma w każdym domu...Stąd ta wojna.
Donieck – miasto we wschodniej części Ukrainy. Czy to przypadkiem nie smierdzący ukr a nie zaden kacap? O ile mi wiadomo donieck to przeciez czesc ludobojcow z wolynia....
Dzisiaj napisał/a:
Donieck – miasto we wschodniej części Ukrainy. Czy to przypadkiem nie smierdzący ukr a nie zaden kacap? O ile mi wiadomo donieck to przeciez czesc ludobojcow z wolynia....
Słuchaj cepie(w sunie to czytaj)! Nie każdy rusek to komunista i sowieta, nie każdy Ukrainiec to banderowiec, nie każdy Polak jest z Podlasia. Nie oceniaj ogółu tak łatwo!
A na ten moment:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów