Mariusz mówi o tłumaczu migowym który był już wcześniej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też bym wolał aby nie był ukarany bo dobrą bekę odjebał ale powodem do dumy to on chyba nie jest. I tak dostanie pewnie wpierdol dla przykładu zeby więcej się takich mądrych nie znalazło.
Cóż Golonko jak zwykle pierdoli od rzeczy ale chuj. Ciekawe że nie bierze na tapetę swoich kochanych USA które dysponując taką olbrzymią machiną wywiadowczą, zdolną do podsłuchiwania rozmów telefonicznych czy czytania nagłówków gazet z satelity , dopuszczają tak niepewnego człowieka w pobliże prezydenta. Cóż widać Maksiu kocha swój kraj...
goście się kształcą, i są w tym dobrzy. Organizatorzy płacą to wymagają. On za spartaczenie roboty nie powinien dostać grosza. Panie Kolonko dziękuję za przybliżenie sprawy, ale koleś nadal wygląda źle.
Jak nie umiesz, to się nie pakuj tam gdzie nie trzeba bo spierdolisz.
Jak umiesz, to ceń swoje umiejętności - tak nauczyli mnie rodzice.
Jak nie umiesz, to się nie pakuj tam gdzie nie trzeba bo spierdolisz.
Jak umiesz, to ceń swoje umiejętności - tak nauczyli mnie rodzice.
jak by miał łańcuch na szyi to by to lepiej wygladało
Ironia z jaka Mariusz na początku mówi jest rozbrajająca.
Bravo do Max-a który nie wpisuje sie w owczy pęd medialnej papki która serwują media.
To bardziej przykład na to, ze maja tak naprawde wyjebane w niedoslyszacych ludzi. W koncu kto by zatrudnil malpe do tlumaczenia
blokern fajna sprawa z tymi wojskowymi gestami. Jak ludzie muszą się nudzić żeby się migającym(od roboty) murzynem przejmować. Jest pełno murzynów robiących gorsze rzeczy
trochę jak z biedronki
trochę jak z biedronki
Max pokazuje tylko swoją nienawiść do związków zawodowych o nic innego tutaj nie chodzi.
Boli go, że są ludzie pracy, którzy się szanują i nie chcą by wyparli ich jacyś partacze robiący za pół ceny. Murzyn był tani, murzyn był niezrzeszony, murzyn spierdolił robotę a związki zawodowe tłumaczy mają pełne prawo do protestu. Oczywiście można powiedzieć nic się nie stało, w końcu ilu głuchoniemych to ogląda. Zgoda, ale idąc tą logiką powinniśmy dopuścić do pracy w każdym zawodzie wszystkich chętnych do jego wykonywania. Już widzę jak Max idzie na wycięcie wyrostka do chirurga bez dyplomu.
Boli go, że są ludzie pracy, którzy się szanują i nie chcą by wyparli ich jacyś partacze robiący za pół ceny. Murzyn był tani, murzyn był niezrzeszony, murzyn spierdolił robotę a związki zawodowe tłumaczy mają pełne prawo do protestu. Oczywiście można powiedzieć nic się nie stało, w końcu ilu głuchoniemych to ogląda. Zgoda, ale idąc tą logiką powinniśmy dopuścić do pracy w każdym zawodzie wszystkich chętnych do jego wykonywania. Już widzę jak Max idzie na wycięcie wyrostka do chirurga bez dyplomu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów