18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
O to to
okanslig • 2010-08-27, 0:01
Nie smiejmy sie juz lol ;f

[ Komentarz dodany przez: tip.top: 2010-08-27, 00:07 ]
4.2. Każde zdjęcie lub materiał wideo powinno być poprzedzone tekstem, opisującym jego zawartość.
Ani temat, ani podpis nie pasują do zdjęcia jednego warna już masz, popraw to, bo zarobisz drugiego

[ Komentarz dodany przez: Scarlet: 2010-08-27, 00:56 ]
time's up
Zgłoś
winio09 2010-08-27, 0:24
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Twój Stary 2010-08-27, 8:15
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
~tip.top 2010-08-27, 8:21
Kiedy Wy się qrwa nauczycie, że pisząc "było" należy jeszcze podać link do oryginału

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
A................s 2010-08-27, 9:08 1
agresja z rana jak smietana
Zgłoś
Ross Pierre Dolevas 2010-08-27, 9:15 2
~tip.top, czasami mam wrażenie, że oni to robią specjalnie, żeby mieć czerwony pasek pod nickiem
Zgłoś
c................a 2010-08-27, 10:03
To taka oznaka zajebistości dla niektórych.
Zgłoś
messmaker 2010-08-27, 10:26 1
Jest tego więcej? Można gdzieś kupić szablon?

Zgłoś
okanslig 2010-08-27, 11:07 1
Koń jaki jest każdy widzi. Jak mam to nazwac niby? "Facet trzymajacy kobiete za morde i grozacy pistoletem, chcacy wiecej szacunku dla kobiet - bardzo smieszny rysunek" tak mam to nazwac? a jak bylo to usuncie i tyle, nie musze calego sadisitica na pamiec znac xd

Gwoli jasnosci: "o to to" wyraza poparcie dla tego co ktos robi/mowi. "nie smiejmy sie juz lol" bylo komentarzalem do rysunku usmiechnietego hydraulika pod zlewem w piosence decade of therion behemotha, i tak jakos mi przypasowalo. yebac warna, tylko Bog moze nas sadzic ;(((.

Komentarzem*.
Zgłoś
RastaSoldat 2010-08-27, 11:55
poczytaj kurwa więcej książek albo słownika się naucz to może słów poznasz na tyle by kluczowo i dokładnie nazwać temat.

Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
Zgłoś
okanslig 2010-08-27, 12:11 1
~RastaSoldat, a takie pytanko mam wzgledem Ciebie, yyy kootacha opeirdolisz?
Zgłoś
think666 2010-08-27, 12:20 2
@up
Jeżeli prosisz faceta o obciągnięcie, to czy does it makes you gay przypadkiem?

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
RastaSoldat 2010-08-27, 12:42
okanslig, no próbuj się w sposób żałosny bronić tylko przyjmij do wiadomości jaka jest prawda.

Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
Zgłoś
okanslig 2010-08-27, 13:01
Think 666, oczywiscie ze nie! i jako student filologii angielskiej prosze o usuniecie eski z makes ;p
Rasta, to jak z tym kootaskiem
Zgłoś
K................6 2010-08-27, 13:43 1
I w zasadzie powinno być "DOESN'T it make you gay?"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów