📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaka twarda ta babka bombe na ryj dostała i nic..ona jest jak taki sumo <tyle ze nie wazy 300 kg> jeb i nic sie nie stało.. naprawdę gratulacje dla tej pani
Mr. Hans napisał/a:
Jaka twarda ta babka bombe na ryj dostała i nic..ona jest jak taki sumo <tyle ze nie wazy 300 kg> jeb i nic sie nie stało.. naprawdę gratulacje dla tej pani
Sam ja trenowałem. Teraz szukamy tylko promotora.
Może tego samego, co ma Najman? On tez głównie leży, jego okładają, a kasę zarabia.
Dałbym komentarz na temat czarnych ale znowu bana dostane
a co kurwa? niby biali tak nie kradną? W takim procederze kolor nic nie znaczy. W żadnym nic znaczyć powinien....
Właśnie, chrzescijanin! Prawo do kradzieży dla białych! Pokażmy czarnuchom że też potrafimy! I to nawet tak dobrze jak oni!
@chrześcijanin
Twój nick tłumaczy nieznajomość statystyk zwiazanych z rozbojami w Stanach, wypełnili Ci głowę mądrościami o równośći i wszędzie ją widzisz .
Twój nick tłumaczy nieznajomość statystyk zwiazanych z rozbojami w Stanach, wypełnili Ci głowę mądrościami o równośći i wszędzie ją widzisz .
Kiedyś murzyni Pracowali w polu, spali w stajni, dostawali miskę zupy z trawy i było OK. Do czasu, aż jaśnie pan Lincoln czy tam inny ustanowili, że niewolnictwo jest złe i sie wszystko spierdoliło... I na chuj im to było?
Rigor_mortis napisał/a:
Od kiedy chrześcijanie wierzą w równość?
Hmm od zawsze?
@ Rigor_Mortis
Nie wiem kogo masz na myśli mówiąc "wypełnili" ale mylisz się to są moje poglądy nikt mi tego do głowy nie wkładał a myślę tak bo: "Pokój na Ziemi zapanuje wtedy, gdy kolor skóry nie będzie miał większego znaczenia niż kolor oczu". W to wierzę, tego się trzymam.
Nie wiem kogo masz na myśli mówiąc "wypełnili" ale mylisz się to są moje poglądy nikt mi tego do głowy nie wkładał a myślę tak bo: "Pokój na Ziemi zapanuje wtedy, gdy kolor skóry nie będzie miał większego znaczenia niż kolor oczu". W to wierzę, tego się trzymam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów