I tytuł filmu "Pirat drogowy niemal rozjechał dzieci".
To ja niemal ruchałem Sashe Grey.
Niestety popierdolone społeczeństwo będzie się burzyć że mógł zabić itd.
Ale jedno pytanie : Zabił ?
Nie więc po chuj rozdmuchujecie sprawę?
Jeszcze komentarz czy chuj wie co
szymy napisał/a:
Nie ustąpił pierwszeństwa na przejściu dla pieszych, stworzył zagrożenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym, przekroczył podwójną linię ciągłą oraz jechał wzdłuż chodnika - takie zarzuty usłyszał 22 -letni pirat drogowy. Do zdarzenia doszło w Policach w woj. zachodniopomorskim. Nagranie z jego "wyczynem" przyniósł na policję inny kierowca.
Do zdarzenia doszło w miniony weekend. Na nagraniu widać, jak kierowca białego auta nie przepuszcza na pasach dzieci, wjeżdża na przeciwległy pas ruchu, a następnie na chodnik, żeby uniknąć zderzenia z innym autem.
Wszystko trwało kilkanaście sekund.
Jak ustalili policjanci, samochód należał do firmy leasingowej, a jechał nim 22-latek ze Szczecina.
Mężczyzna usłyszał już zarzuty. Zabrano mu też prawo jazdy.
Ja bym na miejscu kolesia się odwołał.
1.Nie ustąpił pierwszeństwa pieszym - zgadzam się 350zł 8pkt.
2.Stworzył zagrożenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym - niestety POLSKA to popierdolony kraj i można pod to podczepić wszystko nawet zatrzymanie się na poboczu drogi ale tego by mi nie wmówili
3.Przekroczył podwójną linię ciągłą oraz jechał wzdłuż chodnika - przekroczył linię ok 200zł 5pkt ale jazda wzdłuż chodnika ? Kto Ci kurwa wmówił że nie wolno ? Piźnij się w łeb pajacu i przestań pisać takie głupoty.
Jeżeli miał już punkty mogli mu zajebać prawko ale nie za sumę zdarzeń które wykonał , prędkości nigdy mu nie udowodnią a jak coś może się odwoływać nawet do 5 lat i wtedy anulują mu mandat przez przedawnienie.