📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
PANxxxBDSM napisał/a:
Jak mnie wkurwiają te pedały na tych jebanych rowerkach!!! Pierdolone śmieci, zawalidrogi!!!
Nie wkurwia Cię brak infrastruktury rowerowej?
Która, jeśli by była, sprawiłaby, że rowerzyści jeżdżiliby po ścieżkach, więcej kierowców przesiadło by się na rowery - i byłyby bezpieczniejsze drogi i mniejsze korki?
@up
No nie wiem czy na rowerze jesteś taki bezpieczny, przypierdoli w ciebie Janek w Tico i nie żyjesz, a pacjenta z meblościanki zaboli tylko czoło od uderzenia w kierownice bo akurat nie zapiął pasów.
No nie wiem czy na rowerze jesteś taki bezpieczny, przypierdoli w ciebie Janek w Tico i nie żyjesz, a pacjenta z meblościanki zaboli tylko czoło od uderzenia w kierownice bo akurat nie zapiął pasów.
@wilkoala Naucz się czytać, napisał, że byłyby bezpieczniejsze gdyby były ścieżki rowerowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów