Król Lewackiej myśli i równości społecznych.Mamy do czynienia z ewolucyjna spierdolinią, kiedys psy pilnowały domosta polowaly razem z człowkiekiem. Teraz się uczą jak być mięka rurą od swoich wlaścicieli. Gdyby miał jaja to by rozdeptał tego kota i łaskawie pozwolił psu wpierdilic pozostałe ścierwo.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.typowy wlasciciel takiego gowna na 4 lapach. maly, bezmozgi cwok leczacy wlasne kompleksy.
Pewnie w domu sprawdza czy fajnie tryska.
Psia pizda wyprowadza drugą psią pizde.
Mamy do czynienia z ewolucyjna spierdolinią, kiedys psy pilnowały domosta polowaly razem z człowkiekiem. Teraz się uczą jak być mięka rurą od swoich wlaścicieli. Gdyby miał jaja to by rozdeptał tego kota i łaskawie pozwolił psu wpierdilic pozostałe ścierwo.
weź się określ trollu, najpierw piszesz że wiejski kot to jest zajebisty i każdego pchlarza pokona, później że pies to miękka rura bo kot go pokonał
jesteś nieokreślony jak Gowin
Psia pizda wyprowadza drugą psią pizde.
Mamy do czynienia z ewolucyjna spierdolinią, kiedys psy pilnowały domosta polowaly razem z człowkiekiem. Teraz się uczą jak być mięka rurą od swoich wlaścicieli. Gdyby miał jaja to by rozdeptał tego kota i łaskawie pozwolił psu wpierdilic pozostałe ścierwo.
Ja bym ci jaja rozdeptał, tak na początek - jeśli jeszcze masz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów