18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (10) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
O żydach [zbiorczy]
~Tołdi • 2009-03-12, 14:51
Opowiedziałbym wam chętnie kawał o Żydzie...
...ale...
...obawiam się że go spale.

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Baldrick 2010-11-30, 23:33 1
Idzie grupka panienek, a tu Żyd jedzie najnowszym BMW. Zatrzymuje się, a w środku skórzana tapicerka, złote wykończenia i w ogóle full bajer.
-Hej dziewczynki nie chce się przejechać ogromną maszyną z 300 końmi pod maską? - pyta się Żyd
-Tak, tak chcemy. - piszczą uradowane białogłowy
-To zapierdalajcie na autobus!
Zgłoś
krzychu007 2010-12-01, 16:04
rozmowa jaka sie wywiazala podczas powrotu z imprezy
-ale wy mnie wkurwiacie
- Hitler do żydow tez tak mowil
Zgłoś
crazy 2010-12-02, 8:27
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
maker17 2010-12-02, 9:31 55
1. Mały żyd postanowił się wykąpać. Napuścił wodę do wanny, wziął mydełko i zaczął się myć. Gdy zaczął myć penisa powiedział "Mamo, ahh, tak dobrze, tak mi rób."

2. Na jakąś babcię napadł jakiś gość i wyrwał jej torebkę. Za chwile podeszło do niej jakichś 2 kolesi i zapytali, czy potrafiła by rozpoznać sprawce. Powiedziała, że tak. Podcieli jej oczy żyletką.

Zgłoś
mesiash 2010-12-02, 10:08 2
Nad pierwszym trzeba się zastanowić, ale drugi to coś wartościowego!
Zgłoś
Dannyk 2010-12-02, 10:11 1
@up drugi jak i pierwszy nie zawiera polskich znaków, poza tym w drugim jest śmieszny tekst :"Na jakas babcie napadl jakis gosc i wyrwal jej torebke. Za chwile podeszli do niej jakichs 2 kolesi i zapytali" Kurwa, człowieku umiesz Ty dopasować formę czasownika do zdania?
Zgłoś
maker17 2010-12-02, 10:17
Pisałem na szybko, już poprawiam ; )
Zgłoś
Bananek 2010-12-02, 11:53 16
Na jakąś babcię napadł jakiś gość i wyrwał jej jakąś torebkę. Za jakąś chwilę podeszło do niej jakichś 2 kolesi i jakoś zapytali, czy potrafiła by jakoś rozpoznać sprawcę. Powiedziała, że jakoś tak. Podcięli jej jakieś oczy jakąś żyletką.

Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś...
Zgłoś
Antylewak_1920 2010-12-02, 13:34 7
- Co mają wspólnego Żydzi i zielonogórzanie?

- I ci, i ci boją się gazu.

Izrael na niczym się nie zna,
Biada ci, narodzie grzeszny,
ludu obciążony nieprawością,
plemię zbójeckie, dzieci wyrodne!
Iz 1, 3-4
Zgłoś
Joker166669 2010-12-02, 14:45
Drugi jest dobry gdyby nie forma pisowni, za ciekawą puente piwko dam
Zgłoś
s................n 2010-12-02, 15:03
Kurwa, najpierw było z ZOMO.
Zgłoś
xyz893 2010-12-02, 15:07
ale z żydami dowcipy zawsze są śmieszniejsze
Zgłoś
crazy 2010-12-02, 15:10 1
Do Szampan.

Właśnie dlatego zmieniłem na judków, bo pewnie połowa Tych co się urodzili po 89 nawet nie co to było ZOMO, a jak wspomniał przedmówca z zydkami dowcip lepiej brzmi, mogłem wstawić "Kolejka czarnuchów" i pewnie by było jeszcze śmieszniej hehhe
Zgłoś
p................z 2010-12-02, 15:44
Ten drugi to na faktach, kiedyś tak jakąś babę załatwili na słynnym Jarmarku Europa.
Zgłoś
j................o 2010-12-02, 15:45
Ten drugi jakiś taki...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów