18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
O żydach [zbiorczy]
~Tołdi • 2009-03-12, 14:51
Opowiedziałbym wam chętnie kawał o Żydzie...
...ale...
...obawiam się że go spale.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
g................h 2013-12-09, 21:34 1
Czym różni się wóz pełen piasku od wozu pełnego żydów?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Wozu pełnego piasku nie da się rozładować widłami
Zgłoś
Vietor 2013-12-09, 21:35
jezus maria, przecież to ma brodę dłuższą niż stąd do Rzymu.
Zgłoś
PoMaluchu 2013-12-09, 21:36
Hans postanowił umilić umieranie Żydów w komorach. Wstawił więc tam telewizor. Żydzi wchodzą, TV się włącza, gaz się ulatnia i.... 5 minut, 10 minut, 15 minut... Nic. Hans zakłada maskę i otwiera wrota. Tam Żydzi wesoło oglądają telewizję. Na to starszy rabbi krzyczy niezadowolony :
- Hans noż wchodzisz, czy nie, bo wietrzysz..
Zgłoś
Podpiwek 2013-12-10, 11:39 6
Żydówka zdradziła swojego męża żyda. Ten krótko i na temat leje ją po ryju.
-Ale ja nie chciałam.
Trach!!!
-Ale to jego wina, ja naprawde nie chciałam.
Plask!!!
W końcu żyd nie wytrzymał pchnął z całej siły żydówke. Ta wpadła z impetem do łazienki. W desperacji chwyciła za mydło i chciała rzucić nim w żyda. Ten na to:
-Antka w to nie mieszaj!

Mydło FA - From Auschwitz

Szczyt dobroczynności?

Narysować chleb na murze w Auschwitz i patrzeć jak sobie żydzi zęby wybijają.

-Jaka jest odległość do pola po drugiej stronie płotu w Auschwitz? Pyta Hans na zajeciach matematyki.
-Wysokość komina razy prędkość wiatru. odpowiada Mosza.

-Ile żydów mieści się w maluchu?
- szufelka i dwie popielniczki.
Zgłoś
tysonic 2013-12-10, 11:44
Chuj że niesmaczne - żeby to coś chociaż zabawne było. Niestety to tylko śmieszne jest.
Zgłoś
raab 2013-12-10, 11:54
te twoje "żarty" są tak stare i suche że mógłbyś nimi nakarmić wszystkich żydów przez całe 5 lat jego działalności. Wracaj na srejka. dziękuję, pozdrawiam
Zgłoś
GoldRoger777 2013-12-10, 12:08
Śmiejmy się z Auschwitz. Przecież tam nie ginęli nasi rodacy często walczący o Ojczyznę. Chuj w dupę gimbo zjebom nie szanującym ofiar wojny.
Zgłoś
Armandoprawilniak 2013-12-10, 13:31
GoldRoger777 napisał/a:

Śmiejmy się z Auschwitz. Przecież tam nie ginęli nasi rodacy często walczący o Ojczyznę. Chuj w dupę gimbo zjebom nie szanującym ofiar wojny.

raczy pan pierdolić, polaków pakowali do mniejszego obozu, duży kompleks brzezinka był dla żydów i wojsk radzieckich, odsetek polaków(nie mówię o żydach polskiego pochodzenia) to pi razy oko 10% i wszyscy zresztą nie zginęli
Zgłoś
Qbas 2013-12-10, 14:00
I tak moje ulubione to

Czemu żydzi nie brali udziału w wojnie?

Bo byli na obozie
Zgłoś
Wójcik 2013-12-13, 19:40
-Czym różni się pociąg pełen żydów od pociągu pełnego ludzi?

-Ludzie jadą osobowym
Zgłoś
mrnobody123 2013-12-25, 20:48 3
Co powstanie z połączenia żyda i złodzieja?

- Żyd
Zgłoś
łysa_pała 2013-12-25, 20:53
A czemu nie ma słowa o cyganach?!
Zgłoś
mrnobody123 2013-12-25, 20:56
@up Co powstanie z połączenia cygana i złodzieja?

- Żyd?
Zgłoś
makz. 2013-12-28, 2:25
Co robi żyd spuszczający się na ziemie podczas masturbacji?

-Holokaust
Zgłoś
Polemon 2014-01-18, 14:41
Wyskakuje bandyta z nożem do żyda,
- pieniądze albo śmierć...

...I żyd zaczął śmierdzieć.

Jaka jest ulubiona cyfra żyda...

Zero- bo się nie dzieli.

Post ma na celu urażenie chciwego żyda.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem