18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
O żydówce
qwerty6 • 2012-08-04, 9:31
Poderwałem pewną Żydówkę w knajpie. Gdy przyszliśmy do mnie klęknęła, rozpięła mój rozporek, spojrzała w górę i rzekła:
- Ty pieprzony kłamco. Mówiłeś, że jest taki duży, że zrobienie loda będzie niemożliwe.
- Mówiłem o Twoim nosie.
Zgłoś
CorT7 2012-08-04, 11:32 6
Chyba jeden z lepszych w ostatnim czasie
Zgłoś
DiesIrae 2012-08-04, 11:35 13
Dobry, antypejsiaty kawał humoru

You must die I alone am best
Zgłoś
atomus 2012-08-04, 11:35 20
he he he herbata ci wystygnie

"Ludzie byli sobie kiedyś bliżsi, broń nie niosła tak daleko."

"Po co mam się kłócić z człowiekiem jeśli mogę go zabić?"
Zgłoś
ozzy88 2012-08-04, 12:07 2
Jest moc !

"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"
Zgłoś
-KaI- 2012-08-04, 12:19 1
Gdyby odjąć i dodać parę liter/cyfr w nicku qwerty6, to UWAGA! mielibyśmy znany wszystkim nick: bongman. A to yebany chwast, multikonta sobie zakłada ;/
Zgłoś
Jacek86s 2012-08-04, 12:22 34
@up dlugo nad tym mysleles ?
Zgłoś
c................a 2012-08-04, 12:26 1
@-KaI-
ale zes sie popisal...
Zgłoś
S.O.A.D. 2012-08-04, 12:56 35

nawet jednego tematu nie zrobiłeś, choćby to było najgorsze gówno. bongman przynajmniej coś robi. a poza tym masz pedała w avatarze. powinno mi to coś sugerować?

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
arkadiuss92 2012-08-04, 13:24
zalogowałem się żeby dać piwo
Zgłoś
S................l 2012-08-04, 13:33
Cytat:

zalogowałem się żeby dać piwo

Masło maślane. To logiczne, że należy się zalogować, by dać piwo na sadisticu...
Zgłoś
wsmz 2012-08-04, 13:36 1
hahhaha zajebiste Należy ci się wódka zamiast piwa
Zgłoś
blade87 2012-08-04, 14:06 5
Sllipp napisał/a:

Masło maślane. To logiczne, że należy się zalogować, by dać piwo na sadisticu...

Aleś tępy... To nie można się już zalogować i NIE DAĆ piwa? Gość SPECJALNIE PO TO się zalogował. Kumasz w końcu? Pomijając już, że zwrot "masło maślane" pasuje w tym przypadku jak Żyd w Gestapo...
Zgłoś
Stalovy 2012-08-04, 21:35
Świetny kawał, naprawdę niezły... jak i inne skopiowane ze zwyrole.org
xD
Zgłoś
Pan_Doktur 2012-08-04, 22:15
@up

nie bywam tam, podejrzewam, że te przepisane (jak twierdzisz) są wyłowione z tysięcy sucharyszczy.

Wchodzę na ten portal po to by się pośmiać, a czy on jest z dupy, z przedszkodla czy jakiegoś tam zwyrole to serdecznie mnie to jebie

Goń żubra Panie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów