📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak jest. Precz z lewactwem!!!
Znowu obalacie? Od marca br jeszcze nie zdążyłem przyzwyczaić się do obecnego!
Dajcie spokój panowie...
Obalicie w przyszłym roku. Teraz święta i w ogóle.
Obalicie w przyszłym roku. Teraz święta i w ogóle.
Ja pierdole co za ignorancja xD Dobra, czaje że niektórzy mają swoje lata i przeżyli komunę w Polsce więc cenią to co jest teraz, ale ja nie mam zamiaru nic nie robić gdy wiem że istnieje choć jeden jebany procent szansy żeby coś zmienić. Trzeba uświadomić ludzi że jest coś więcej niż tylko PO i PiS.
OK. To idź, obalaj. W marcu Ci się nie udało?
Czyli zdaje Ci się że ten proces powinien trwać raptem kilka dni? Ok, to załatw wojsko.
Plener,wielce oświecony,to powiedz jak mamy żyć, panie płemierze,w tym kraju? :v
Rozumiem, że są ludzie co nie chcą nic zmieniać, ponieważ lubią być jebani przez władzę i UE w dupsko/dorobili się mając "plecy"/spierdolili za granicę i pieprzą jak to w Polsce jest chujowo a (tu wpisz kraj inny niż Polska, w którym przebywa dany osobnik)jest zajebisty(a) ew. takie mają poglądy i już.Jednak są ludzie którym się nie podobają wysokie podatki, akcyzy, niska kwota wolna od podatku czy system socjalistyczny sam w sobie
To, że ludzie zamiast wyjść na ulicę i dają "lajki na fejsie" nie jest niczym dziwnym,po prostu:
-Boją się, że go/ją wyjebią z pracy jak będzie protestować
-Jest "za młody" i go nie puszczą
-Choroby i inne wypadki losowe
PS. Czekam na hejty w stylu "jesteś za młody, nie znasz się" itp,chętnie się pośmieję
Rozumiem, że są ludzie co nie chcą nic zmieniać, ponieważ lubią być jebani przez władzę i UE w dupsko/dorobili się mając "plecy"/spierdolili za granicę i pieprzą jak to w Polsce jest chujowo a (tu wpisz kraj inny niż Polska, w którym przebywa dany osobnik)jest zajebisty(a) ew. takie mają poglądy i już.Jednak są ludzie którym się nie podobają wysokie podatki, akcyzy, niska kwota wolna od podatku czy system socjalistyczny sam w sobie
To, że ludzie zamiast wyjść na ulicę i dają "lajki na fejsie" nie jest niczym dziwnym,po prostu:
-Boją się, że go/ją wyjebią z pracy jak będzie protestować
-Jest "za młody" i go nie puszczą
-Choroby i inne wypadki losowe
PS. Czekam na hejty w stylu "jesteś za młody, nie znasz się" itp,chętnie się pośmieję
Ale wiesz, że jak się wyjdzie na ulicę to bez nazwiska wypisanego na czole a jak się kliknie lajka na "fejsie" to szef może sobie tego fejsa sprawdzić? Wiesz, że jak ktoś jest na tyle młody, że mamusia go nie puszcza wieczorem poza dom, to może faktycznie nie powinien brać się za obalanie systemu (właśnie dlatego, że gówno wie)? Choroby XD. Np spierdolenie umysłowe? "Nie idę walczyć za wolność bo mam katarek". "Sorry Stefan, obalimy system innym razem bo mnie grypa dopadła".
Daj sobie spokój. Za zmiany powinni się brać poważni ludzie a nie tabun wojowniczych nastolatków z interneta. I całe szczśęcie na razie tak jest. Co ciekawe, zazwyczaj o takich rzeczach jak ten wątek piszą osoby będące gorącymi zwolennikami swobodnego dostępu do broni, tacy teoretycy strzelectwa. I to jest jeden z powodów dla których nie powinien on być taki swobodny...
Daj sobie spokój. Za zmiany powinni się brać poważni ludzie a nie tabun wojowniczych nastolatków z interneta. I całe szczśęcie na razie tak jest. Co ciekawe, zazwyczaj o takich rzeczach jak ten wątek piszą osoby będące gorącymi zwolennikami swobodnego dostępu do broni, tacy teoretycy strzelectwa. I to jest jeden z powodów dla których nie powinien on być taki swobodny...
A kim niby są Ci "poważni ludzie" dla Ciebie?Chętnie ich "sprawdzę"
Odnośnie dostępu do broni - też jestem zwolennikiem dostępu do broni,na strzelnicę jeżdżę kilka razy tygodniowo,więc teoretykiem całkowitym nie jestem
Nie spierdolenie umysłowe i nie takie "drobnice" jak katar czy grypa,tylko przewlekłe/ostre choroby serca,mózgu,kończyn...
Odnośnie dostępu do broni - też jestem zwolennikiem dostępu do broni,na strzelnicę jeżdżę kilka razy tygodniowo,więc teoretykiem całkowitym nie jestem
Nie spierdolenie umysłowe i nie takie "drobnice" jak katar czy grypa,tylko przewlekłe/ostre choroby serca,mózgu,kończyn...
Pamiętam jak kiedyś z kolegami poszedłem obalić system. Jeden z nas przestudiował biografię Lecza Wałenzy i troche nam odjebało, bo jeden ziomek też był elektrykiem i stwierdziliśmy, że warto spróbować.
Zaczęliśmy od podziemnego kolportażu znanej gazety "najwyższy czas". Właśnie wtedy straciliśmy takiego Mikołaja, jednego z nas, który próbując wytłumaczyć przypadkowo spotkanej parze wracającej z kościoła zjawisko krzywej Laffera, dostał potężny wpierdol od starszego dżentelmena, który bijąc go laską po głowie, gdy ten już leżał, krzyczał "ale za komuny przynamniej prace każdy miał" XD
teraz to już pierdolę, możecie mnie przekonywać, ale raczej mam na to wyjebane. W domu bezpieczniej
Zaczęliśmy od podziemnego kolportażu znanej gazety "najwyższy czas". Właśnie wtedy straciliśmy takiego Mikołaja, jednego z nas, który próbując wytłumaczyć przypadkowo spotkanej parze wracającej z kościoła zjawisko krzywej Laffera, dostał potężny wpierdol od starszego dżentelmena, który bijąc go laską po głowie, gdy ten już leżał, krzyczał "ale za komuny przynamniej prace każdy miał" XD
teraz to już pierdolę, możecie mnie przekonywać, ale raczej mam na to wyjebane. W domu bezpieczniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów