Źródło-Ruskie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiecie czemu nikogo to nie obchodzi ?
- Po pierwsze Albania leży pomiędzy Kosowem a Czarnogórą na które również świat ma wyjebane
- Ropy specjalnie dużo nie mają więc nie ma co liczyć na interwencję niezastąpionej Ameryki
- Na 1000 osób 40 ma internet, a jak wiadomo Media to władza.
- i tak wogóle ''Albania jakoś tak hujowo brzmi, że się aż odechciewa ''Wyślijmy nasze wojska do Albanii'', ''Wyślijmy leki i pieniadze do Albanii'' , no nie pasuje mi to. To może być nawet główna przyczyna.
''Zbombardujmy Stalingrad'' - to miało swoją wymowę, twarde półsłówka. A tu taka albańska hujnia.
- Po pierwsze Albania leży pomiędzy Kosowem a Czarnogórą na które również świat ma wyjebane
- Ropy specjalnie dużo nie mają więc nie ma co liczyć na interwencję niezastąpionej Ameryki
- Na 1000 osób 40 ma internet, a jak wiadomo Media to władza.
- i tak wogóle ''Albania jakoś tak hujowo brzmi, że się aż odechciewa ''Wyślijmy nasze wojska do Albanii'', ''Wyślijmy leki i pieniadze do Albanii'' , no nie pasuje mi to. To może być nawet główna przyczyna.
''Zbombardujmy Stalingrad'' - to miało swoją wymowę, twarde półsłówka. A tu taka albańska hujnia.
Proponuję pod ZUS i jazda! Albo wynajmijmy tych co przeżyli w Albanii
obalili pół litra, było mało poszli po rząd
mnie zastanawia skąd oni tyle kamieni na ulicach mają? O_o
Czytałem kiedyś zajebisty cytat.
Ni chuja jednak, nie pamiętam kto to powiedział, czy też napisał.
"Podłożyć bombę może każdy.
Starsza osoba, dziecko, niewidomy.
Musi się tylko wkurwić." - jakoś tak w każdym razie.
Pasuje to do Albanii, jak ulał.
Bdw. kwadratowe mają, kurwa samochody.
Ni chuja jednak, nie pamiętam kto to powiedział, czy też napisał.
"Podłożyć bombę może każdy.
Starsza osoba, dziecko, niewidomy.
Musi się tylko wkurwić." - jakoś tak w każdym razie.
Pasuje to do Albanii, jak ulał.
Bdw. kwadratowe mają, kurwa samochody.
Coraz więcej tych zamieszek... Chyba coś w tych przepowiedniach musi być..
Za dużo GTA
kurwa nie trzeba być wróżką - właśnie do tego zmierza nasz pierdolony rząd, kwestia czasu!
Chupacabra napisał/a:
Coraz więcej tych zamieszek... Chyba coś w tych przepowiedniach musi być..
tak, to przepowiednie sądu nad babilonem, ten system trzeba kurwa w końcu obalić
śmiejecie się z Albanii, tak się składa ze znam wielu albanów, w Grecji mieszka bardzo dużo albańskich emigrantów i chociaż ich populacja jest bardzo mała, a polityka i gospodarka jest 100 razy bardziej zjebana niż obecnie w Polsce, to każdy z nich jest zagorzałym patriotą... a wy rodacy co zrobiliście żeby znieść system? sadziliście brzozy w smolensku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów