18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
C................a 2015-03-14, 7:31 2
metzvg napisał/a:

@caly internet ty glupi debilu...

W porównaniu do ciebie to jestem Himalajami inteligencji, wiedzy i taktu. Wszedłem na twój profil i widzę, żeś troglodyta zaczynającym wpisy od obrażania rozmówców.

metzvg napisał/a:

to usa, ue i nato prą do wojny

A to w takim razie co robi Putin i Rosja napadając na inny kraj?

metzvg napisał/a:

kto zaklocil porzadek separaptysci? czy majdanowcy?

Separatyści to są obce wojska które prowadzą wojnę hybrydową z państwem Ukraina, a majdanowcy to ludzie demonstrujący przeciwko ówczesnej władzy w Kijowie. Majdanowcy zabili niewiele osób, a separatyści wymordowali setki, używają ludności cywilnej jako żywych tarcz ukrywając grady między blokami mieszkalnymi i nie liczą się z niczym. Nawet Polsce te skurwysyny groziły.

metzvg napisał/a:

Rosja jest zmuszona do obrony(zagrozony pies kąsa).

Obrony własnej strefy wpływów poprzez atak na państwo, które chce samo o sobie stanowić...

metzvg napisał/a:

Napisz, że nie to twoja siostra znow zdradzi cie z twoim ojcem.

Słoma ci chłopaczku z butów wyszła. Schowaj ją szybciutko.
Zgłoś
Halibut 2015-03-14, 10:22 1
Cały_Internet napisał/a:

Gdyby gość został prezydentem zamiast Obamy to na 100% nie byłoby ataku Rosji na Ukrainę

Właśnie się dowiedzieliśmy, że Rosja zaatakowała Ukrainę. Ciekawe... Może warto to powiedzieć Ukraińcom?
Zgłoś
Gilznosa 2015-03-14, 10:39 2
Czy to PR czy nie - wali mnie to. Fakt faktem, że przyjemnie uśmiechnąć się widząc gościa z dystansem do siebie i swojej poważnej roli jaką odgrywa. U nas to tylko krzyżem w kościele i na audiencji u Papieża w Watykanie.....
Zgłoś
C................a 2015-03-14, 11:44 8
Halibut napisał/a:

Właśnie się dowiedzieliśmy, że Rosja zaatakowała Ukrainę. Ciekawe... Może warto to powiedzieć Ukraińcom?

Wojna której według ciebie nie ma:
Zgłoś
Bluedraenei 2015-03-14, 15:22
Nie wiem czy ktos to pisal ale u nas PR prezydenta to "dawaj szogunie" czy coś takiego
Zgłoś
Halibut 2015-03-14, 16:04
Cały_Internet napisał/a:

Wojna której według ciebie nie ma:

Nie jesteś zbyt bystry, prawda?
Nigdzie nie napisałem, że wojny nie ma. Po prostu leje z oszołomów jak ty, którzy twierdzą, że Rosja zaatakowała Ukrainę.
Zgłoś
C................a 2015-03-14, 17:03 2
Przeanalizujmy zatem twoje wypiociny.

Wpis pierwszy.

Halibut napisał/a:

Sarkazmem próbujesz rozmydlić ten konflikt. Trywializujesz fakt napaści Rosji na Ukrainę.

Wpis drugi.
Halibut napisał/a:

Nie jesteś zbyt bystry, prawda?
Nigdzie nie napisałem, że wojny nie ma. Po prostu leje z oszołomów jak ty, którzy twierdzą, że Rosja zaatakowała Ukrainę.

Halibut napisał/a:

Nigdzie nie napisałem, że wojny nie ma.

Może nie napisałeś wprost, ale to właśnie zasugerowałeś i sugerujesz po raz wtóry, nazywając mnie oszołomem kiedy piszę o wojnie rosyjsko-ukraińskiej:

Halibut napisał/a:

Po prostu leje z oszołomów jak ty, którzy twierdzą, że Rosja zaatakowała Ukrainę.

Gubisz się w zeznaniach, panie kolego.
Zgłoś
Halibut 2015-03-14, 18:25
Cały_Internet napisał/a:

Gubisz się w zeznaniach, panie kolego.

Nowy wymiar trollizmu?

Rosja NIE zaatakowała Ukrainy i tyle.
Tak samo Polska NIE zaatakowała Niemiec ani podczas powstań śląskich ani wielkopolskich.
Zgłoś
C................a 2015-03-14, 20:21
Halibut napisał/a:

Rosja NIE zaatakowała Ukrainy i tyle.

Zaatakowała.
Przerzuca przez granicę tysiące żołnierzy i ciężki sprzęt ofensywny oraz zdołała rozbić armię ukraińską. Na Ukrainie nawet rosyjscy generałowie walczyli, a ty mi piszesz, że nie było żadnej napaści.

Halibut napisał/a:

Tak samo Polska NIE zaatakowała Niemiec ani podczas powstań śląskich ani wielkopolskich.

Na Ukrainie nie ma powstania rosyjskojęzycznej mniejszości - owa mniejszość, która chciałaby przyłączenia do Rosji, stanowiła jedynie pretekst dla Putina do zbrojnej interwencji na terenie niepodległego państwa. Takie są fakty.
Zgłoś
Halibut 2015-03-14, 21:13
Cały_Internet napisał/a:

Zaatakowała.
Przerzuca przez granicę tysiące żołnierzy i ciężki sprzęt ofensywny oraz zdołała rozbić armię ukraińską. Na Ukrainie nawet rosyjscy generałowie walczyli, a ty mi piszesz, że nie było żadnej napaści.

Polska też zaatakowała Niemcy. Przerzucała przez granicę tysiące żołnierzy oraz zdołała rozbić armię niemiecką. W Niemczech nawet polscy generałowie walczyli. Nic więc dziwnego, że później Hitler nas zaatakował skoro dokonaliśmy napaści na Niemcy.

Cały_Internet napisał/a:

Na Ukrainie nie ma powstania rosyjskojęzycznej mniejszości - owa mniejszość, która chciałaby przyłączenia do Rosji, stanowiła jedynie pretekst dla Putina do zbrojnej interwencji na terenie niepodległego państwa. Takie są fakty.

W Niemczech nie było powstania polskojęzycznej mniejszości - owa mniejszość, która chciała przyłączenia do Polski stanowiła jedynie pretekst dla Piłsudskiego do zbrojnej interwejcji na terenie niepodległego państwa. Takie są fakty.

Brawo za trollizm
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów