A to w takim razie co robi Putin i Rosja napadając na inny kraj?
kto zaklocil porzadek separaptysci? czy majdanowcy?
Separatyści to są obce wojska które prowadzą wojnę hybrydową z państwem Ukraina, a majdanowcy to ludzie demonstrujący przeciwko ówczesnej władzy w Kijowie. Majdanowcy zabili niewiele osób, a separatyści wymordowali setki, używają ludności cywilnej jako żywych tarcz ukrywając grady między blokami mieszkalnymi i nie liczą się z niczym. Nawet Polsce te skurwysyny groziły.
Rosja jest zmuszona do obrony(zagrozony pies kąsa).
Obrony własnej strefy wpływów poprzez atak na państwo, które chce samo o sobie stanowić...
Napisz, że nie to twoja siostra znow zdradzi cie z twoim ojcem.
Słoma ci chłopaczku z butów wyszła. Schowaj ją szybciutko.
Gdyby gość został prezydentem zamiast Obamy to na 100% nie byłoby ataku Rosji na Ukrainę
Właśnie się dowiedzieliśmy, że Rosja zaatakowała Ukrainę. Ciekawe... Może warto to powiedzieć Ukraińcom?
Właśnie się dowiedzieliśmy, że Rosja zaatakowała Ukrainę. Ciekawe... Może warto to powiedzieć Ukraińcom?
Wojna której według ciebie nie ma:
Wojna której według ciebie nie ma:
Nie jesteś zbyt bystry, prawda?
Nigdzie nie napisałem, że wojny nie ma. Po prostu leje z oszołomów jak ty, którzy twierdzą, że Rosja zaatakowała Ukrainę.
Wpis pierwszy.
Sarkazmem próbujesz rozmydlić ten konflikt. Trywializujesz fakt napaści Rosji na Ukrainę.
Wpis drugi.
Nie jesteś zbyt bystry, prawda?
Nigdzie nie napisałem, że wojny nie ma. Po prostu leje z oszołomów jak ty, którzy twierdzą, że Rosja zaatakowała Ukrainę.
Nigdzie nie napisałem, że wojny nie ma.
Może nie napisałeś wprost, ale to właśnie zasugerowałeś i sugerujesz po raz wtóry, nazywając mnie oszołomem kiedy piszę o wojnie rosyjsko-ukraińskiej:
Po prostu leje z oszołomów jak ty, którzy twierdzą, że Rosja zaatakowała Ukrainę.
Gubisz się w zeznaniach, panie kolego.
Gubisz się w zeznaniach, panie kolego.
Nowy wymiar trollizmu?
Rosja NIE zaatakowała Ukrainy i tyle.
Tak samo Polska NIE zaatakowała Niemiec ani podczas powstań śląskich ani wielkopolskich.
Rosja NIE zaatakowała Ukrainy i tyle.
Zaatakowała.
Przerzuca przez granicę tysiące żołnierzy i ciężki sprzęt ofensywny oraz zdołała rozbić armię ukraińską. Na Ukrainie nawet rosyjscy generałowie walczyli, a ty mi piszesz, że nie było żadnej napaści.
Tak samo Polska NIE zaatakowała Niemiec ani podczas powstań śląskich ani wielkopolskich.
Na Ukrainie nie ma powstania rosyjskojęzycznej mniejszości - owa mniejszość, która chciałaby przyłączenia do Rosji, stanowiła jedynie pretekst dla Putina do zbrojnej interwencji na terenie niepodległego państwa. Takie są fakty.
Zaatakowała.
Przerzuca przez granicę tysiące żołnierzy i ciężki sprzęt ofensywny oraz zdołała rozbić armię ukraińską. Na Ukrainie nawet rosyjscy generałowie walczyli, a ty mi piszesz, że nie było żadnej napaści.
Polska też zaatakowała Niemcy. Przerzucała przez granicę tysiące żołnierzy oraz zdołała rozbić armię niemiecką. W Niemczech nawet polscy generałowie walczyli. Nic więc dziwnego, że później Hitler nas zaatakował skoro dokonaliśmy napaści na Niemcy.
Na Ukrainie nie ma powstania rosyjskojęzycznej mniejszości - owa mniejszość, która chciałaby przyłączenia do Rosji, stanowiła jedynie pretekst dla Putina do zbrojnej interwencji na terenie niepodległego państwa. Takie są fakty.
W Niemczech nie było powstania polskojęzycznej mniejszości - owa mniejszość, która chciała przyłączenia do Polski stanowiła jedynie pretekst dla Piłsudskiego do zbrojnej interwejcji na terenie niepodległego państwa. Takie są fakty.
Brawo za trollizm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów