poniżej przykład przemocy policyjnej z jaką sie spotkał pacyfistycznie nastawiony meeting:
poniżej przykład przemocy policyjnej z jaką sie spotkał pacyfistycznie nastawiony meeting:
Islamisci w ekspresowym tempie zalewaja Europe, mozna ich porownac do zarazy. W Polsce nie pojawia sie nie ze wzgledu na mohery czy dresy, tu poprostu nie moga liczyc na opieke socjalna i profity od panstwa. Mieszkam w jednym z krajow Skandynawi i mam nieprzyjemnsc pracowac z kilkoma "ciapatymi" i uwierzcie mi praca to dla nich zlo konieczne. Lenistwo to za male slowo aby wyrazic ich podejscie do zycia, im poprostu nie oplaca sie pracowac poniewaz na kazde dziecko oraz na niepracujaca zone maja kupe kasy od panstwa. Reasumujac rypia sie na potege, woza nowymi furami i ubieraja w najlepszych sklepach. Mnie zastanawia tylko fakt czemu Hitler nie zajął sie nimi w pierwszej kolejnisci...
No dokładnie . Mieszkam w Niemczech i najbardziej znienawidzeni są właśnie takie brudy co nie pracują mają po 12 dzieci i z nich czerpią 100% swojego przychodu .
Niestety też Tureckie kebaby coraz częściej tu sobie na więcej pozwalają . Coraz więcej starych śmierdzących bab pod tymi chustami ... A w Polsce tu już by się taki pojawił to by całe życie w szpitalach spędzał .
To chyba największy plus Polski
No dokładnie . Mieszkam w Niemczech
To tam Ciebie nauczyli robić odstęp między wyrazami a znakami interpunkcyjnymi?
obraźliwy filmik-a co tam kurwa spalmy ambasadę
jest nam źle u siebie-emigrujemy- robimy burdel na zachodzie wschodzie wahtever
tak wiem że polacy robią podobnie ale jak emigrują na zachód europy i coś nabroją to można sobie łatwo poradzić-wiadomo brak ograniczeń ze względu na poprawność polityczną etc
gdyby dali mi kałącha i kazali powystrzelać islamskie agresywne kebaby to bym miał frajdę
niech ich mahomet ratuje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów