18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Obama, Obama, we love Osama
numeverr • 2012-09-16, 0:29
Na dzień dzisiejszy w Australi społeczność młuzumanska stanowi niecale 2 procent populacji to jest ok pół miliona ludzi, od kilku lat jednak odnotowano coraz większy wzrost tej grupy spowodowany imigracją jak i wysokim ponad przeciętną współczynnikiem urodzeń,
poniżej przykład przemocy policyjnej z jaką sie spotkał pacyfistycznie nastawiony meeting:

Zgłoś
Plecionkarz 2012-09-18, 9:03
Jakby nikt nie pomagał żydom w podbijaniu wszystkich krajów arabskich to by sobie siedzieli w Azji. To wszystko wina Izraela.
Zgłoś
EdmundKemper 2012-09-18, 9:24
Zróbmy multi-kulti! Niech najlepiej nam zabiorą Europę jeszcze, a nas wysiedlą gdzieś na Syberię albo do Afryki. Trzeba być tolerancyjnym przecież!
Zgłoś
MaestroRCS 2012-09-18, 9:25
Taka okazja, panowie i panie, taka okazja! Teraz, po tym filmiku obrażającym Mahometa, całe agresywne bydło skupia się przy ambasadach itp.- nic, tylko napierdalać bombami, ekonomiczniej wyjdzie, a motłoch od razu sie uspokoi. A tak na poważnie, to w końcu Anglia, Niemcy, państwa skandynawskie i Francja nie wytzymają- i zacznie sie masowy wywóz tych co pracować nie chcą, ale pieniążki socjalne brać- to i owszem. Przewiduję także, że przypadek Breivika nie był ostatnim- w końcu ktoś nie wytrzyma, i będzie powtórka z rozrywki...
Zgłoś
Butter 2012-09-18, 9:52
Od kiedy pacyfistycznie nastawiony meotłoch krzyczy Allah Akbar?
Zgłoś
Coliber 2012-09-18, 10:40
Widać jak bardzo pokojowa jest ta demonstracja
Zgłoś
Eliot Imperio 2012-09-18, 10:51 1
Ale najgorsze jest to, że oni już nawet sie nie pierdolą tylko latają i rozpierdalają ambasady. Skończy się tak, że wypierdolą wszystkich brudasów z krajów bo mają ich co raz bardziej dosyć. Ileż można coś takiego znosić? NIestety w anglii najgorsi są pakistańce. Żaden nigdy nie pracuje, 12 dzieci i jeszcze skurwiel nie umie gadać po angielsku. Mam wyjebane czy jest muzułmanem czy żydem do momentu aż nie zaczyna mi przeszkadzać. A zaczyna w momencie jak lezie ulicą i coś pierdoli do ciebie po ciapacku. Niestety gówna lepiej nie tykać, ale chociaż na szczęście tu gdzie jestem boją sie polaków bo jest nas więcej od nich : ) W każdym razie nie są nawet zatrudniani do zamiatania, bo do tego się nawet nie nadają. Dzięki bogu że w Polsce nie mamy socjalu i nie maja tutaj czego szukać : )
Zgłoś
szerszen188 2012-09-18, 11:00 1
Kwestia kilkunastu lat, aż się porządnie zasiedlą w Europie i będziemy mieli tak na prawdę przejebane. Unia Europejska jest taka tolerancyjna, że nie potrafi się przeciwstawić napływowi brudu z Azji, bo to wbrew prawom człowieka... . Szkoda tylko, że wszędzie gdzie Muzułmanie zyskują ponad 10% populacji to stopniowo zyskują prawa wyborcze etc. Kwestia czasu aż zaczną w Europie stanowić swoje prawo... podporządkowane ich chorej religii. Wolę żyć pod pseudo dyktaturą Kościoła Katolickiego, który chociaż znam dobrze i wiem na czym stoję niż pozwolić na to, żeby ciapate gówno mogło legalnie spuścić mi wpierdol bo przypadkiem źle się zachowałem w okolicy meczetu.
Zgłoś
d................k 2012-09-18, 11:19 1
Nie mogę się doczekać takiej manifestacji w Polsce... Z nieukrywaną przyjemnością tym asrabskim świniom rozpierdolę ryje
Zgłoś
Menangroth 2012-09-18, 11:34
Szkoda, że nie ma z nami wujka Stalina i Hitlera
Zgłoś
a................n 2012-09-18, 11:46 2
"Pacyfistycznie nastawiony meeting" - no, jak chuj, spójrzcie na ich bannery "Our Dead are in PARADISE. Your Dead are in HELL".
Zgłoś
KrisuKrach 2012-09-18, 13:02 1
Po co to ścierwo wychodzi na ulicę? Nie są u siebie, a czują się kurwa jakby byli najważniejsi.

Cyklon B by się przydał
Zgłoś
Pan Mularz 2012-09-18, 13:29
Herr Tusk podpisze kartę praw podstawowych i u nas też tak będzie.
Zgłoś
Rafal1757 2012-09-18, 14:45
niestety ale w najblizszym czasie ( 30-50 lat) będziemy musieli pprzyjąć sporo obcokrajowców ze wzgledu na niż demograficzny i to że nie będzie komu pracować a emerytów będzie od chuja
Zgłoś
K................a 2012-09-18, 15:05 1
Kupując Kebaba zasiedlasz Araba!
Zgłoś
MaestroRCS 2012-09-18, 15:45
Rafal1757 napisał/a:

niestety ale w najblizszym czasie ( 30-50 lat) będziemy musieli pprzyjąć sporo obcokrajowców ze wzgledu na niż demograficzny i to że nie będzie komu pracować a emerytów będzie od chuja

No to Ukrainców, Rosjan, Bułgarów, Rumunów (nie mylić z cyganami) nawet, ale kurde, nie żadnych turasów czy arabów- zresztą., który z nich będzie chciał przyjechać do tak odległego kraju, bez wsparcia socjalnego, tylko po to, aby pracować- już widzę te tłumy...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów